21 Mayıs 2024

Fatsa Genç İşadamlarından Bostancıoğlu’na Ziyaret

  • PDF

Haber :  Muharrem Göç

Fatsa Genç İşadamları Derneği (FAGİAD) Başkan Mehmet Serkan Erdik ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri İsmail Güvenkaya, Hakan Özgen, Hüseyin Karataş, Mehmet Akif Mutlu ve Hüseyin Arıca  Mayıs ayında yapılan genel kurulda yeniden Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği  başkanlığına seçilen  Aydın Bostancıoğlu’na   hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette  Fagiad  başkanı Erdik, “Ordu’da  sizler gibi bir ağabeyimizin bizleri  temsil etmesinden son derece mutluyuz. Bizlere her konuda yardımcı olmanızdan dolayı yönetim kurulu arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ediyorum. İş yoğunluğunuzu dikkate alarak  gecikmiş bir hayırlı olsun ziyaretimizden dolayı bizleri bağışlamanızı istiyorum” dedi.

Bostancıoğlu’da  “öncelikle bu ziyaretinden dolayı Fagiad ailesine teşekkür ediyorum. Biz seçimlerde herkese eşit mesafede olacağız, tüm üyelerimizi kucaklayacağız dedik ve yine bu sözümü tekrarlıyorum.   Doğru olan neyse en iyisini yapmaya çalışacağız. Yaptığımız görevlerin bilinci içindeyiz.  Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde