17 Mayıs 2024

“Zamları müşterilerimize yansıtmamaya çalışıyoruz”

  • PDF

fm03.07.2014

Fatsa Market sahiplerinden Talip ve Mustafa DERE vatandaşların alışveriş yaparken nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlattı ve kısa bir süre içerisinde Fatsa Market’in 3. şubesini açacağının müjdesini verdi.

Alışveriş yaparken fiyatın ve kalitenin çok önemli olduğunu belirten Talip Dere; “ Vatandaşlar alışveriş yaparken aldıkları ürünlerin önce fiyatına, sonra kalitesine ve daha sonra da ürünlerin gramajlarına muhakkak bakmalıdırlar. Özellikle gıda ürünleri alınırken son kullanma tarihini incelemeden satın almamalılar” dedi.

“Zamları müşterilere yansıtmıyoruz”

Son günlerde çeşitli ürünlere zam geldiğini fakat bu zamların vatandaşın alım gücünü etkilemediğini belirten Talip Dere; “Bazı ürünlerde kuraklık, don ve benzeri olayların da etkisi ile cüzzi bir zam oldu fakat bu zamlardan vatandaşın çok fazla etkilendiğini düşünmüyorum .Çünkü biz bu zamları elimizden geldiğince vatandaşa yansıtmamaya çalışıyoruz. Bizim öncelikli hedefimiz; kaliteli ürünleri uygun fiyatlara vatandaşların hizmetine sunmaktır. Mağaza içerisinde zaman zaman çeşitli kampanyalar yapıyor, her alım gücüne hitap etmeye çalışıyoruz. Ramazan ayında ise isteğe uygun özel sipariş ile ramazan paketi hazırlamaya devam ediyoruz “dedi.

“Ulusal marketlere dikkat”

Gün geçtikçe sayıları artan ulusal marketler küçük bakkalların kapanmasına neden oluyor diyen Talip Dere ; “Ulusal market zincirleri açıldıkları yerlerde bulunan küçük market ve bakkalların kepenk kapatmasına sebeb oluyor. Geleceğe yönelik büyüme hedefi koyan marketlerin ise önüne set koyuyor. Örneğin olası bir noktaya şube açma düşüncemizi o bölgede artan ulusal market zincirleri olumsuz etkiliyor.

Uygun ve avantajlı görünen bu marketler marka ürünleri bizim raflardaki aynı marka ürünlerden bazen daha düşük fiyata satıyor. Fakat bu ürünlerin gramajlarını düşürerek satıyorlar. Vatandaşlardan şuna özellikle dikkat etmelerini istiyoruz. Aynı marka olan bir ürün bu ulusal marketlerde daha uygun satılıyor ise gramajlarına dikkat etsinler. Burada gram düşürerek fiyat azaltma yöntemine gidebiliyorlar” dedi.

“3. şubemizi açacağız”

Üçüncü şubelerini açacaklarının müjdesini veren Talip Dere; “Yakın zaman içerisinde ata caddesi üzerinde üçüncü şubemizi hizmete geçirmeyi planlıyoruz. Üçüncü şubemizle daha fazla vatandaşımıza ulaşarak, kaliteli hizmetimizi Fatsalılarla buluşturmayı hefeliyoruz” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde