20 Mayıs 2024

ÇEKİN ELLERİNİZİ FATSA SPOR’UN ÜZERİNDEN

  • PDF

f25.06.2014

Hayatta rüyasını bile göremeyecek insanların takıma sahip çıkma     hikayesi ile yönetimde yer aldığı bir Fatsa spor var, üç dört sezondur..

Hayatları boyunca futbolun F si ile alakaları olmayan kişilerin yönetim kurulunda yer almak için yarıştığı bir Fatsa spor olmamalıdır.

Kongrelerde boy gösterip yönetime aday olanların, seçildikten sonra sonuçların kötü olduğu dönemlerde çil yavrusu gibi dağılmasından dolayı, yıllarını futbola adamış ve verdikleri emekleri herkes tarafından kabul görmüş kişilerin isminin çizilmeye kalkıldığı bir spor anlayışı asla olmamalıdır.

Fatsa spora, Fatsa halkı tarafından kabul görmesi mümkün olmayan isimlerin, her kongre öncesi mevcut aday listesinde yer almaya çalıştığı dönemler artık son bulmalıdır.

Fatsa sporun beklendiği yere gelemeyen veya beklentilerine cevap bulamayanların, alınan kötü sonuçlar sonrası alaycı bir tavırla ben söylemiştim havasının yaratıldığı dönemler son bulmalıdır.

Kongre zamanı ortalarda boy gösterenlerin, maçlara başladığında bir tane maçı izlemeye gitmedikleri yönetim kurulları olmamalıdır. Nasıl mı? İşte tam şöyle… Yıllardır belediyenin desteğiyle ortalarda gözükenler 22 Haziran nerdeydiler? Kongre, çoğunluk. Erteleme !..

Bundan sonra Sayın Anlayan’a büyük iş düşüyor. Futbolsuz bir Fatsa düşünülemeyeceği gibi futbola destek olmayan bir yönetim’de dolayısıyla düşünülemez. Sayın Anlayan’ın yıllardır vermiş olduğu destek takdire şayandır. Ama artık bu yıl yokuz demek doğru değildir.

Fatsa’nın öz evlatlarıyla yola devam edilmesi zorunludur. Çocuklarımızı kahve, internet kafe ve kötü alışkanlıklar batağından uzak tutmak, onlara spor ve kardeşliği empoze etmek görevlerimiz arasındadır.

Bu kongre ARTIK YETER haykırışlarının son bulduğu bir kongre olmalıdır. Ayakları daha sert yere basan, başı dik bir Fatsa spor umudu ve özlemiyle…

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde