17 Mayıs 2024

“KERMESLER KAYNAŞMA YERLERİDİR”

  • PDF

krk11.06.2014

İhsaniye Öğrenci Yurdu her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği kermesini bu yıl mehter takımı eşliğinde başlattı. On gün boyunca devam edecek olan kermesin açılışı, görsel bir şölen eşliğinde yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

“Başarılı Öğrenciler Yetiştirmek İlk Hedefimiz”

Başarılı öğrenciler yetiştirmek birinci hedefimizdir diyen Mahmut Keskin, İhsaniye Yurtlarının eğitim ve öğretimi hakkında şu açıklamalarda bulundu; “ Biz İhsaniye Yurtları olarak 1956 yılında Fatsa’da hizmete başlamışız. 1980 yılından sonra da daha kurumsal bir şekilde eğitimimize devam ettik. O günden bu güne Fatsa’daki sayısız öğrenciye eğitim vermiş biz kurumuz. Özel Öğrenci yurtları içerisinde en fazla öğrenci yurduna sahip olan kurumuz. Burada başarılı öğrencilere ücretsiz eğitim sunuyoruz. Başarılı öğrenciler yetiştirmek en birinci hedefimizdir. Biz Diyoruz ki ‘ Siz altın olun, kaliteli olun sizi insanlar cihaz bulur yine ararlar’. Öğrencilerimiz bir yandan manevi değerlerine bağlı olurken, bir taraftan da en güzel şekilde eğitimlerini almış oluyorlar” dedi.

“Mehter Takımı Hediyemiz Olsun İstedik”

İhsaniye Öğrenci Yurdu olarak yaptıkları çalışmalar hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan İhsaniye Öğrenci Yurtları Fatsa Temsilcisi Mahmut Keskin;” Biz her yıl olduğu gibi bu sene de bir kermes düzenledik. Bu yıl kermesimizde 10. Yılımız. Biz kermesimizin açılışını Mehter Takımı ile yaptık. İnsanların özlemiş olduğu bir ambiyanstı ve vatandaşlar tarafından çok güzel bir ilgi oluştu. Kermesler her şeyden önce bir kaynaşma yeridir. Biz buna maddiyat olarak bakmıyoruz. İnsanlar iç içe yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olsun istiyoruz. Mehter takımı da Fatsa halkına bizim bir armağanımız olsun istedik. Diğer kermeslerin aksine bizim kermesimiz bir alışveriş merkezi tarzında iki katlı ve geniş bir mekan da yapılıyor. Yöresel yemeklerden giyim ve eşya ya, çeyizden hediyelik eşyalara varan birçok ürün çeşitliliğimiz mevcut. Hayırsever halkımızın destekleri ve katkılarıyla her yıl güzel bir organizasyona imza atmış oluyoruz. Bizim öğrenci yurtlarımız tamamen ücretsiz yurtlardır. Buradan elde ettiğimiz gelirleri 3 tane öğrenci yurdumuzda okuyan öğrenciler yararına kullanıyoruz. Şu anda yurtlarımızda 250 adet tahsiline devam eden öğrenci var. Bu öğrencilerin yararına düzenlediğimiz kermesimize tüm Fatsa halkını davet ediyoruz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde