19 Nisan 2024

SAADET PARTİSİ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

  • PDF

Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan, Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin ve 7 Haziran Seçimlerinde Saadet Partisinden milletvekili adayı olan Muammer Bilgiç gazetemizi ziyaret etti.

7 Haziran seçimlerinden sonra Saadet Partisi İlçe teşkilatları olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ettik diyen İsmail Koçan; “ Biz seçimden seçime değil her zaman çalışmalarını devam ettiren bir partiyiz. Türkiye genelinde bütün seçimlere en çok hazır olan parti Saadet Partisi’dir. Çünkü partimiz bu ülkenin olmazsa olmazlarından bir tanesidir. Genel başkanımızın da dediği gibi Saadet Partisi meclise giremediği için meclisin çok da bir önemi kalmamış. Milli irade tecelli etti ama sonuca bir türlü ulaşılamadı. AK Parti tek başına iktidar olduğu zaman milli irade tecelli ediyor ama millet koalisyon istediği zaman bu gerçekleşmiyor. Şu anda görülen tablo budur. 1 Kasım’da halkımız öz iradesiyle oylarını kullanacaklar. Ulaşabildiğimiz kadar insana ulaşmaya devam edeceğiz. Biz seçimlerde süreci açan bir partiyiz. Bütün partilerin ittifaklarına açığız ve değerlendiririz. Tabi bazı şartlarımız var. ” diye konuştu.

Ziyaretlerinin devam edeceğini ifade eden Muammer Bilgiç ise; “Bizim halkımızın nezlindeki yerimiz oyların daha da ötesindedir. Bizim 7 Haziran’da bir iddiamız vardı. Eğer meclise Saadet Partisi girmezse bu dört parti bir çözüm üretemez. Bundan sonraki süreçte halkımızın Saadet Partisine teveccühünün daha da artacağını düşünüyoruz. Mecliste olabilmek için elimizden gelen uğraşı vereceğiz” dedi.

Saadet Partisine nazik ziyaretlerinden ötürü Yeni Haber Gazetesi olarak teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde