05 Mayıs 2024

Yaşar SALI´ya Tekerlekli Sandalye

  • PDF

9-1-2013yasarsaliKas Erimesi hastalığı nedeniyle yürüme yetisini kaybeden Yaşar SALI´ya Fatsalı yardımseverelerin katkılarıyla alınmış olan akülü tekerlekli sandalye törenle verildi.

Basın mensuplarının da katıldığı törende Yaşar SALI´ya sandalyesi Okul Müdürü Hüseyin BAŞ ve Okul Müdür yardımcısı Hasan BAYAR tarafından verildi.

Anne Fatma Salı “Çocuğum her gün okula gidemediği için ağlıyordu tekerlekli sandalyem olsa okula devam ederim diyordu. Yaklaşık olarak 4. Ve 5.sınıfa giderken bir şeyi yoktu normal olarak okuluna gidip gelebiliyordu ama sonraları yavaşlamaya başladı. 7.sınıfta okula elinden tutup ben getirip götürüyordum ama bu sene hiç yürüyemez hale geldi. Tedavisini imkanlarım yettiği kadar yapmaya çalışıyorum ilaç kullanıyor ama gittikçe kötü hale geliyor hastalığında gerileme başladı. Ailemde bu hastalık var iki çocuğum daha vardı biri 18, diğeri 19 yaşındayken vefat etti eşimde 9 yıl önce bağırsak kanserinden vefat etti. Oğlum için yatırılan bakım parası ile geçiniyorum ara sıra kaymakamlıktan dilekçe yazarak yardım alıyorum kirada oturuyorum.

Oğlum için akülü tekerlekli arabanın alınmasında büyük emeği olan Hasan Bayar hocama çok teşekkür ediyorum. Çocuğum artık okul hayatına devam edebiliyor çok mutluyum. Tüm yardımseverlere teşekkür ederim.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde