01 Mayıs 2024

Büyükata Ortaokulu Taekwondo İl Birincisi

  • PDF

DSC17-4-2013Okullar arası Yıldızlar (kız-erkek) Taekwondo İl Birinciliği müsabakaları Ordu Vali Kemal Yazıcıoğlu kapalı spor salonunda 10 Nisan 2013 tarihinde yapıldı. 17 okuldan 37 sporcunun katıldığı müsabakalara bayanlarda 17 erkeklerde ise 20 sporcu katıldı.

Ordu Vali Kemal Yazıcıoğlu kapalı spor salonunda gerçekleştirilen müsabakalar sonrası Büyükata Ortaokulu Yıldızlar kategorisinde 4 bireysel birincilik ve 2 ikincilik alarak Ordu il birincisi oldu. Ceyda Güneş 44kg da , Esra Özdemir 55 kg da ,Gökdeniz Karakoyun 51kg’da, Zümrenur Kalayan 47kg’da birinci, Beyzanur Örnek 51kg’da ve İlayda Nur Örnek 37 kg’da İkincisi olarak okullarına Birincilik kupasını kazandırdılar.

Taekwondo müsabakalarında öğrencilerini yalnız bırakmayarak tribünden destek veren Büyükata Ortaokulu Müdürü Avni Yiğit, öğrencilerinin bu başarısından çok memnun olduğunu ifade ederek, “Okul olarak öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra sportif ve kültürel faaliyetlerine de çok önem veriyoruz. Spor yarışmalarında öğrencilerimizin başarı elde etmeleri bizleri çok mutlu ediyor. Bu başarıda büyük emekleri olan öğrencilerimizin antrenörleri Halil Bekyürek ve Adem Hacıfettahoğlu’na sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Müsabakalar sonrası düzenlenen kupa töreninde dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını Taekwondo İl Temsilcisi Volkan Yurt, Hakemler ve Antrenörler takdim ettiler.

Büyükata Ortaokulu öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eder, 13-17 Mayıs 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Taekwondo şampiyonasında başarılar dileriz.DSC0417-4-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde