01 Mayıs 2024

Fatsa’da Taekwon-do’nun Başarısı

  • PDF

552778-17-4-2013Fatsa’lı Taekwon-do’cu sporcularımızın Başarıları bütün hızıyla devam ediyor.

13-14 Nisan da Ordu da yapılan Taekwon-do müsabakalarında Fatsa’mızı Temsilen Ticaret Meslek Lisesi Öğrencilerinden Edanur İSTER +67 kiloda İl 1.cisi ,Merve Nur ERTEPE 44 kiloda İl 1.cisi ,Elanur ÖRNEK 55 kiloda İl 2.cisi ,Meltem PAMAY 68 Kiloda İl 3.cisi olmuşlardır . Fatsa Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Sayın Ali YAZGI sporcularımızı tebrik etti ve destek vermeye devam edeceklerini söyleyerek sporcuları özendirdi.

 Endüstri Meslek Lisesi Öğrencilerinden Fatsalı Taekwon-do cularımız Selcan ALTUN 59 kiloda il 1.cisi ,Emre SÖZERİ 73 kiloda İl 2.cisi olarak okullarına ve Fatsa’mıza madalya getiren sporcular oldu. Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Sayın Musa ÜRER sporcularını tebrik ve takdir ederek hem antrenörleri hem de sporları mutlu etti.

 Kız Meslek Lisesi öğrencilerinden Songül AYDOVAN ise 49 kiloda İl 1.cisi olarak Fatsa’mıza madalya ve başarı getiren sporcularımız arasına girdi. Kız Meslek Lisesi Okul Müdürü Sayın Abdullah ÖZKAN ise sporcularımızı tebrik etmekle kalmayarak kendilerine Eşofman hediye ederek hem sporcularımızı hem de bağlı bulunduğu Fatsa Spor Kulübünü onore etti.

Antrenör Adem HACIFETTAHOĞLU ise müsabakalara kesinlikle derece için gittiğimiz bir gerçek ve çok şükür gittiğimiz her müsabakadan da mutlaka bir başarı ile dönmekteyiz ancak her başarı derece demek değildir derece alamayan sporcularımız da gidilen her müsabakadan topladıkları bilgi ve deneyimlerde dönerek bu tecrübelerini katılacakları müsabakalar için muhakkak surette kullanacaklardır bu ise gelecek başarılar için hayati önem arzetmektedir. O yüzden derece alamayan sporcularımız asla yılmamalı ve kazandıkları deneyimlerini gelecek müsabakalarda kullanmak üzere biriktirmelidirler diyerek sporcularıyla ne kadar gurur duyduğunu bir kez daha dile getirmiş oldu .

Müsabakalarda derece getiren bütün sporcularımızı tebrik eder her müsabakadan mutlaka bir derece ve başarı ile dönen antrenör ve milli sporcu Adem HACIFETTAHOĞLU’nu da kutlarız.

  27-31 Mayıs’ta Denizli’de yapılacak olan Gençler Türkiye müsabakası için bütün hızıyla çalışan sporcularımıza yürekten başarılar diliyor ve Fatsa ‘lı spor severlere şimdiden hayırlı olsun diyoruz .548471 17-4-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde