01 Mayıs 2024

Beraberlik Bafra’ya Yaradı

  • PDF

fatsaspor13-3-2013Bölgesel Amatör Ligin 23.Haftasında Fatsa Belediye Spor kendi saha ve seyircisinin önünde Zara Belediye Sporu konuk etti.

İlk yarıda orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada ikinci yarıda’da Fatsa Belediye Spor gol şansı bulamadı ve karşılaşma golsüz sonuçlandı.

Bu önemli karşılaşmada takımını yalnız bırakmayan Fatsa’lı taraftarların yoğunluğu dikkatlerden kaçmazken karşılaşmayı izlemek için Fatsa’ya gelen Dizi oyuncusu Metin Yıldız maç öncesinde takıma moral vermek üzere soyunma adasına girdi ve futbolcularla beraber resim çektirdi.

Takıma destek vermek için maç öncesi sahaya inen Genç İşadamları derneği üyeleri Futbolculara destek verirken Dernek başkanı Mehmet Serkan Erdik’te oyunculara çiçek takdim ederek başarılar diledi.

Karşılaşma sonunda açıklama yapan Fatsa Belediye Spor Teknik Trektörü “İlk yarıda iki tane net pozisyondan sonuç alamadık, son onbeş dakika karşı takıma oynadık ama istediğimiz sonucu elde edemedik. Maraton devam ediyor daha önümüzde çok maç var mücadeleyi elden bırakmayacağız” dedi.

Maçtan Önemli Dakikalar

Dk.7: Volkan’ın ceza sahasından direk kaleye vurduğu top direkten geri döndü.

Dk.10:Zara Belediyesporlu Abdulkadir’in ceza sahasından kaleye vuruşunu kaleci volkan son anda topu kornere gönderdi.

Dk.34: Zara Belediyesporlu Sinan sol köşeden getirdiği topu direk kaleye vurdu ve kaleci Volkan klas bir şekilde topa hakim oldu. Dk.51: Volkan’ın kullandığı köşe vuruşunda Yusuf’un kaleye vurduğu top az farkla auta çıktı.

Dk.67: Oktay’ın sol köşeden kullandığı ortaya karşılık veren Necati kaleye vurdu fakat top az farkla auta çıktı.

Dk.75: Volkan’ın kullandığı köşe vuruşuna kafa ile karşılık veren Yusuf’un vuruşu top az farkla auta çıktı.

Dk.63: Dikbıyıksporlu Ertuğrul’un ceza sahasından direk kaleye vurdu ve kaleci Volkan son anda kurtardı.

STAD: Fatsa Şehir Stadyumu

HAKEMLER: Salih Salar ** Ahmet Ercan ** Kadir Kantekin **

FATSA BELEDİYESPOR: Volkan Sandıkçıoğlu ** İbrahim ** Özgür ** Arif (Dk.46: Köksal ** Mehmet** Önder (Dk.77: Ulaş ** Güneş ** Yusuf ** Selman** Volkan** Oktay **

ZARA BELEDİYE SPOR: A.Kerim ** Alp **Emre** Turan ** Vural ** Yavuz ** Sinan (Dk. 90: Eren** Abdulkadir** Fatih (Dk.81: Rüştü) **Metin ** Burak

SARI KARTLAR: Dk.57: İbrahim**Dk.79:Köksal**Dk.84:Güneş (Fatsa Belediye Spor)         Şahsüver ÇITIRfatsaspor13-3-2013a

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde