01 Mayıs 2024

Güç Oldu 3 Oldu 1-0

  • PDF

Bölgesel Amatör Ligin 17.haftasında Fatsa Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Trabzon İdman Gücüspor'u Özgür'ün 90+4.dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti. Fatsa Belediyespor'un son 15 dakikayı kalecisiz oynadığı karşılaşmada son saniyelerde gelen galibiyet golü stadı adeta bayram yerine çevirdi.
Karşılaşmayı İçişleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin' de izledi. Maça 15 dakika gecikmeli gelen eski Bakan Şahin'e, Ordu Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Kaymakam Bekir Atmaca, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Akyol, çevre ilçe ve belediye başkanları da eşlik ettiler.
Fatsa Belediyespor yönetimi maça gelen İçişleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin ve AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener'e hediyeler taktim ettiler.

Maçtan Dakikalar
Fatsa Belediyespor maça hızlı başlayan taraf oldu.
2.dakikada Fatsa Belediyespor 3 tane peş peşe Volkan ile korner kullandı ancak bu atışların hiç birinden de sonuç almadı.
10.dakikada Volkan'ın düşürülmesi ile kazanılan serbest vuruşu yine Volkan kullandı ancak bu serbest vuruş kornerle sonuçlandı.
12.dakikada Trabzon İdman Gücü serbest vuruş kazandı. Enes Arslan'ın vuruşunda top kaleci Mehmet Bayram da kaldı.
14.dakikada Trabzon İdman Gücü yine serbest vuruşu kazandı. Gökçe'nin vuruşunda top az farkla üstten auta çıktı.
27.dakikada Fatsa Belediyespor atağında Cem çalımlarla ceza sahasına girdi kaleye vurdu kaleci çeldi dönen topa Tayla vurdu defanstan seken topa Oktay Taze vurdu top yine defasntan döndü.
34.dakikada Fatsa Belediyespor atağında Güneş'in ceza sahası dışından vuruşunda top az farkla auta çıktı.
38.dakikada Oktay Kanbolat'ın ortasında Taylan kafa vuruşu az farkla autla sonuçlandı.
43.Dakikada Fatsa Belediyespor gole çok yaklaştı. Bu dakikada sağdan gelen topu Önder daha müsait durumdaki Oktay Kambolat'a aktardı, Oktay'ın vuruşu az farkla üstten auta çıktı.
Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.
51.dakikada Taylan çalımlarla ceza sahasına girdi vuruşu defanstan döndü.
54.dakikada Bayram'ın ceza sahasının solundan vuruşu az farkla auta çıktı.
57.dakikada Volkan'ın uzaktan serbest vuruşunu kaleci son anda köşeden çıkarttı., kazanılan korner etkisiz oldu.
73.dakikada Oktay Taze'nin tehlikeli olabilecek ara pasında ileri uç elemanları etkisiz kaldı.
74.dakikada Cem Akbaba'nın sağdan ortasını İdman gücü defansı son anda çıkardı.
76.dakikada Oktay Taze bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı ama topu ayağından fazla açınca önemli bir gol fırsatı erimiş oldu.
81.dakikada gelişen Trabzon İdman Gücü atağında Bayram kontratakta kaleci Mehmet Bayram ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Mehmet bu pozisyonda rakibini sert bir faulle yere indirdi. Hakem kaleci Mehmet Bayram'ı bu pozisyonda kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Bu dakikada 3 oyuncu değişikliği hakkını kullanan Fatsa Belediyespor'da kaleye İbrahim geçti.

Gooooooooooooooool
Karşılaşmanın 90+4. dakikası oynanırken Fatsa Belediyespor bir serbest vuruş kullandı. Ceza sahasında oluşan karambolde topa kayarak dokunan Özgür topu filelere göndererek stadı adeta bayram yerine çevirdi. Fatsa Belediyespor'un golüyle birlikte başta İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin olmak üzere tüm protokol mensupları uzun süre ayakta taraftarlarla birlikte golün sevincini yaşadılar.
Bu dakikada Trabzon İdman Gücünden kaptan Gökçe ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Karşılaşma yapılan santranın ardından sona erdi.

STAD:Fatsa Şehir
HAKEMLER: Ramazan Kaya ** Ahmet Sabuncu ** Ferhat Sevmez **
FATSA BELEDİYESPOR: Mehmet Bayram * Cem ** İbrahim ** Özgür *** Mehmet Arslan ** Önder * (Dk.Necati **) Güneş * Oktay Taze ** Taylan * (Dk.63 Yusuf **) Volkan * (Dk.63 Abdi *) Oktay Kambolat *

TRABZON İDMAN GÜCÜ: Eyüp ** Onur * (Dk.56 Doğukan *) Muhammet ** Eyüp ** Gökçe ** Enes ** Furkan * (Dk.65 Mustafa *) Enes Arslan ** Murat ** Eray ** Bayram
GOL: 90+4 Özgür
SARI KARTLAR: Oktay Taze, Oktay Kambolat (Fatsa Belediyespor) Onur Gökçe Bayram, Enes Arslan (Trabzon İdman Gücü)
KIRMIZI KART: Mehmet Bayram (Fatsa Bldspor) Gökçe (Trabzon İdman Gücü)DSC 0417

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde