30 Nisan 2024

Taraftarlar “Sürekli Susturmaya Çalışıyorlar”

  • PDF

taraftar 640x400

Fatsa Belediyespor taraftarları kendi evlerinde oynadıkları maçlarda rakip takıma tam anlamıyla baskı yapamadıklarını, en küçük baskı anında yetkililer tarafından uyarı alarak susturulduklarını belirttiler.

Bu takımın 3.Lig’e çıkması için yönetimin bu olaya el atması gerektiğini savunan Fatsa Belediyespor’un Genç Jaguar taraftar grubu: “Takımımıza her maçta tam destek için geliyoruz. Fakat rakip takıma tam anlamıyla bir üstünlük sağlayamıyoruz. Buna neden olarak da tam anlamıyla rahat tezahürat yapamamayı gösterebiliriz. Yönetim ile bu konuyu görüştük fakat bizlere tam anlamıyla bu konuda yardımcı olamadılar. Eğer başarı istiyorlarsa tüm kent olarak bu takıma sahip çıkmamız gerekiyor. En küçük bir olayda emniyet yetkilileri bizlere müdahale ediyorlar. Bizler istediğimiz gibi rahat bağıramıyoruz. Deplasmanlara gittiğimizde görüyoruz ki, o kentin emniyet güçleri önce onlara sahip çıkıyor fakat biz burada öyle değiliz. Bu durumdan dolayı çok rahatsızız” dediler.

Genç Jaguar taraftar grubu Reisi Taner Kurt: “Her maç artık bizim için final havasında. Tüm maçları alarak ligde şampiyon olmak istiyoruz. Yönetim, futbolcu, taraftar kenetlendik artık 3.Lig bizi bekliyor” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde