01 Mayıs 2024

İlçemizde Okul Sporları Başladı

  • PDF

okul sporlar 640x480

İlçemizde 2012–2013 eğitim öğretim yılı okul sporları Fatsa grubu düzenlenen törenle start aldı. Bu kapsamda bu yıl voleybol, basketbol, futbol, satranç, masa tenisi müsabakaları yapılacak.

Bu branşlarda toplam 231 takım mücadele edecek. 2012-2013 Öğretim Yılı Okul Sporları Fatsa grubu Fatsa, Aybastı, Korgan, Kumru, Kabataş, Çamaş ilçelerinden oluştu. Fatsa grubunda okullar 7 branşta mücadele edecekler. Fatsa 75.Yıl Kapalı Spor Salonu’nda yapılan okul sporlarının açılışına Kaymakam Bekir Atmaca, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Arslan, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Paşa Suiçmez ve okulların temsilcileri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Kaymakam Bekir Atmaca, “2012-2013 eğitim öğretim yılında geçen sene sadece okullarımızda yapılan etkinliklerle değil aynı zamanda kültürel faaliyetlerle de sportif faaliyetlerle de eğitim öğretim yılını değerlendiriyoruz. Bu amaçla ilçemiz ve sportif anlamda ilçemize bağlı 6 ilçeyle beraber 2013 nisan ayı sonuna kadar sürecek olan toplam 231 takımın katılımıyla spor etkinliklerini başlatıyoruz. Ben bu etkinliklerde görev alan herkese şimdiden başarılar diliyorum. Sporun amacı rekabet olacak tabi ama spor centilmenliktir. Yapılan mücadelelerin de sizlerden centilmence geçmesini istiyorum. Özellikle gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak için spor, gençlerimizin yönlendirildiği bir konu olmalıdır. Bu konuda ülke politikası olarak da gençlerin daha fazla spor yapabilmeleri için devlet olarak her ihtiyaca göre proje yapılmakta ve sizlerin önüne sunulmaktadır. Sözlerimi Ulu Önder Atatürk’ün sözleri ile bitirmek istiyorum. Önderimiz, ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim.’ diyor dolayısıyla zeki olacağız, çevik olacağız ve en önemlisi ahlaklı olacağız. Ben herkese başarılar diliyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde