28 Mart 2024

“ÖTESİ, BERİSİ İSTİFADIR GERİSİ!”

  • PDF

grs23-04-2014

Haftalar öncesinden ligde havlu atarak şampiyonluk umutlarını başka bahara bırakan Fatsa Belediyespor, ligin son haftasında Tokat Erbaa Güreş İhtisasspor’la kendi evinde karşıkarşıya geldi.

Son hafta kendi evinde oynadığı müsabakayı 2-1 kaybeden Fatsa Belediyespor bu sezon kendi sahasında kaybettiği maç sayısını 7’ye çıkartarak bir rekora daha imza attı.

Geçtiğimiz sezon “O sene bu sene parolasıyla” lige hızlı başlayan fakat başarı elde edemeyen Fatsa Belediyespor, bu sezon “Varsa ötesi yaşarız onu da” parolasıyla sezona hevesli ve heycanlı başlamasına rağmen; son haftalara yakın şampiyonluk umudunu tekrardan yitirmiş oldu.

Taraftarların büyük tepkisiyle karşı karşıya kalan yönetim ve futbolcuların, şu dakikadan sonra ne yapacağı merak konusu oldu.

Başarısızılığın sebebini yönetim zaafiyetine bağlayan taraftarlar, son hafta oynanan müsabakaya klüp başkanı ve birkaç yönetici dışında kimsenin gelmemesine büyük tepki gösterdi.

Kulüp başkanı başta olmak üzere hiçbir yöneticinin konuyla ilgili açıklama yapmaması kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

Takıma her dönem sağlanan bunca gelir ve desteğe rağmen başarının yakalanamamasına anlam veremediklerini; bu yüzden yönetimin yeniden yapılanması gerektiğini belirten taraftarlar; “ÖTESİ, BERİSİ İSTİFADIR GERİSİ!” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde