29 Mart 2024

Fatsa Belediyespor’a Destekler Devam Ediyor

  • PDF

ydm27-11-2013Fatsa Belediyespor’un başarılı galibiyetler almasından sonra ilçemizde esnaflar, sivil toplum kuruluşları, siyasi liderler, taraftarlarda takımına sahip çıkmak için harekete geçtiler.

Her gittikleri yerde olumlu derecede tepkiler alan ve herkesin elini taşın altını koyan Fatsalı taraftarlar takımımızı en kısa zamanda profesyonel lige çıkarma için elinden gelen desteği sağlayacaklarını belirtiler.

İlk olarak Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Aday adayı Yakup Yeşiltaş’ın yanına giden yöneticiler’e gerekli yardımların yapılmasını belirten Yeşiltaş: “Fatsa Belediyespor kentimizin takımı ve bizler de bu takıma destek vermekle yükümlüyüz. Elimizden gelen her desteği sağlayacağız. Fatsa Belediyespor’a çıktığı şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum” dedi.

İkinci ziyareti yöneticilerin Ahmet Çakmak ve Sadettin Çakmak’a gerçekleştirdiler. Ziyarette Sadettin Çakmak yaptığı açıklamada: “Fatsa Belediyespor’un başarılarını bu yıl itibarıyla görüyoruz. Ben fırsat buldukça maçlarına gelmeye çalışıyorum. Herkesin isteği Fatsa Belediyespor’umuzun profesyonel lige çıkmasıdır bizlerde bu anlamda Çakmaklar İnşaat olarak elimizden gelen desteği takımımıza sağlayacağız” dedi.

Üçüncü Ziyaret ise Ali Yörük’e oldu. Yörük: “Fatsa Belediyesporumuza elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Sonuçta takım bizim ve biz destek çıkmak zorundayız. Fatsa belediyesporumuzun maçlarına gelemesek de gazetelerden takip ediyoruz ve başarılarını duyunca bizlerde gururlanıyoruz. Bu yıl bu yönetimle birlikte takımı 3.Lig’e çıkacaktır. Ben Bunu belirtmek istiyorum elimizden gelen tüm desteği Fatsa Belediyesporumuzun için gerçekleştirmeye hazırım” dedi.

Ziyarette Müteahhit Alaaddin Gözidik’de hazır bulunurken kendiside elinden gelen tüm her şeyi yapacağını belirtti.

Günün dördüncü ziyareti Cemal Töngel ve Mahmut Giden’e oldu. İki Müteahhit’e gelen yöneticileri sıcak karşılarken Fatsa Belediyespor’a elinden gelen destekleri fazlasıyla yapacaklarını belirttiler.

Son ziyaret ise Muhammet Koç’a oldu. Muhammet Koç sıkı bir Fatsa Belediyespor taraftarı olduğunu belirtti.

Koç: “Takımımız her hafta takip ediyorum. İnşallah bu yıl takımımız şampiyon olur” dedi.

Bütün destek sağlayan herkese çok teşekkür ettiğini belirten Kulüp Başkanı Muammer Coşkun: “Bu yıl gerçekten kaliteli ve iyi bir ekip kurduk. Tabi bu ekibi kurarken çok iyi transferler yapmaya gayret ettik. Artık sıra Fatsalılarda bize destek versinler bu takımı şahlandıralım. Elimizden geldiği kadar destek verirsek hedefimize ulaşmış oluruz. Lig’de ikinci sıradayız ve liderle aramızda sadece iki puan var. Bu hafta Zara ile önemli bir maç yapacağız. Maç öncesi destek turuna gittiğimiz tüm herkes bizleri yanlarından memnun gönderdi. Bu yıl inanıyorum şampiyon olacağız” dedi. yrd27-11-2013yrdm27-11-2013

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde