28 Mart 2024

Fatsa Belediyespor, misafirini memnun gönderdi

  • PDF

ftsapor30-10-2013Saha zeminindeki yenileme çalışmaları sebebiyle maçlarını dış sahalarda oynayan Fatsa Belediyespor, ilke kez kendi seyicisi önünde sahaya çıktı.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grubun şampiyonluk kovalayan ve ligin ilk dört haftasında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve bir yenilgi ile 7 puan toplayan, artı 6 averajla 5. sırada yer alan Fatsa Belediyespor, evinde lig 7.si İlkadım Belediyespor'u konuk etti.

Güneşli bir pazar günü Fatsa Şehir stadında oynanan karşılaşmaya ilk kez takımlarını kendi sahasında izleyecek olan Fatsalı futbol severler de yoğun ilgi gösterdi.

Maç öncesi kulüp yönetimi tarafından destek ve katkılarından dolayı kulüp doktoru Erdoğan Yüksel'e plaket takdim edilirken, İlkadık Beldiyespor yöneticileri de Fatsa Belediyespor yöneticilerine hediyeler takdim ettiler.

İlk yarının ilk 25 dakikasında etkili olmayan Fatsa Belediyespor, rakibin ataklarında gol fırsatı vermemek için adeta ecel teri döktü. Ağırıklı olarak orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın tek gölü ilk yarının son dakikasında İladım Belediyespor'un 10 numaralı formasını giyen siyahi oyuncusu Traore'nin ayağından geldi. 0-1. Golden bir dakika öncesinde şeref tribününe giriş yapan MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt'un gelişinin gol anına denk gelmesi ise tribünde "Ayağı uğursuz geldi" yorumlarına neden oldu.

İkinci yarıya hırslı bir başlangıç yapan ve oyunun kontrlünü elinde tutan Fatsa Belediyespor, rakip kalede etkili olamayınca gol de bulamadı. Rakibin defansını orta sahaya yakın tuttuğu ve ofsayt taktiği uyguladığı ikinci yarının tamamında doldur boşaltlarla gol arayan Fatsa Belediyesporun çabaları sonuç getirmedi ve bu sezon ilk kez çıktığı seyircisi önünde sahadan yenik ayrıldı.

Takım zilenimi veremeyen Fatsa Belediyesporun organize oyun sergileyemesi seyirciyi çileden çıkardı ve zaman zaman da tepkisine neden oldu. Sergilenen oyun, gelecek maçlar öncesinde şampiyonluğa oynayan bir takım olmadığı kanaati doğurdu.

Beşinci haftanın sonunda kendi sahasında İlkadım Belediyespora 3 puan kaptıran Fatsa Belediyespor aldığı mağlubiyet ligde 7. sıraya geriledi.

Maç sonrasında, Fatsa Belediyesporun teknik patronu Soner Büyükergün'ün ista ettiği açıklandı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde