16 Nisan 2024

Yılmaz Şerbetçi: “Her sene sezona iyi başlıyorduk fakat kötü bitiyorduk. Bu yıl ise sezona kötü başladık inşallah iyi bitireceğiz”

  • PDF

ylmaz2-10-2013Fatsa Belediyespor’un Genel Kaptanı Yılmaz Şerbetçi ; Soyaspor ve Bulancakspor maçına ilişkin gazetemize açıklamalarda bulundu.

Sezona kötü başladıklarını belirten fakat bu olumsuz havadan Bulancakspor galibiyetiyle çıktıklarını söyleyen Yılmaz Şerbetçi: “Geçtiğimiz hafta Bulancaksporu yenerek 3 puanı hanemize yazdırdık. İlk hafta kaybettiğimiz Soyaspor maçının telafisini böylelikle yapmış olduk. Her sene sezona iyi başlıyorduk fakat kötü bitiyorduk. Bu yıl ise sezona kötü başladık ama inşallah iyi bitireceğiz. Oyuncularımızın kalitesini Bulancakspor maçında herkes gördü. Futbolcularımız bu performanslarını ilerleyen maçlarda dahada arttıracaklar. Bu sene sonunda teknik heyetimiz, yönetimimiz ve taraftarımızla birlikte şampiyonluğu Fatsa’mıza kazandıracağız. Bu takımı hakketiği konuma ulaştıracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

“19 Eylül Stadına Tüm Taraftarlarımızı Bekliyoruz”

Fatsa Şehir Stadı’nın tadilat ve bakımının bitmediğini belirten Yılmaz Şerbetçi ; “ Sahamızın çimlerinin kökleşmesi anlamında 1 hafta daha kendi sahamızda maç oynayamayacağız. Bu hafta oynayacağımız maç için Sayın Valimiz Kenan Çiftçiden 19 Eylül Stadyumu için talebimiz oldu. Bu talebimiz hoş karşılandı. İnşallah bu hafta ki maçımızı Vali Bey’in katkısıyla 19 Eylül stadyumunda oynayacağız. Tüm taraftarlarımızı bu maça davet ediyoruz. Taraftarlarımız bizi yanlız bırakmasınlar. Bu takımın şampiyonluğu için yönetimimiz, teknik heyet ve futbolcularımız gerçekten çaba sarfediyorlar. Ciddi anlamda eksiklerimizi gören insanlar varsa bu eksiklerimizi bizlerle paylaşsınlar. Tecrübeli abilerimiz bilgilerini ve tecrübelerini bizlerle paylaşırlarsa ve bizlere destek verirlerse çok memnun oluruz. Herkesin görüşüne saygımız var. Amaç Fatsaspor’un şampiyonluğu ise bunun için hepbirlikte hareket etmeliyiz” dedi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde