19 Nisan 2024

Fatsa Belediyespor Yıldızeli Birlikspor Maçını Bu Hafta 19 Eylül Stadında Oynayacak

  • PDF

ali2-10-2013Fatsa Belediyespor Başkan Yardımcısı Ali Çakmak Pazar günü oynayacağımız Yıldızeli Birlikspor maçının Ordu 19 Eylül Stadında 14.30’da oynanacağını bildirdi.

Sahamızın bakımda olmasından dolayı Ordu 19 Eylül Stadında bu haftaki maçı oynamak istediklerini ve gerekli izinin yetkililer tarafından verildiğini belirten Başkan Yardımcısı Ali Çakmak: “Sahayı bizlere tahsil ettiler. Öncelikle Ordu valimiz Kenan Çiftçiye, İl gençlik Spor Müdürümüze, Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen ve yönetim kuruluna emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Fatsa Belediyepor adına ve Fatsalılar adına. Bu talebi valimize ilettiğimizde çok olumlu karşıladı ve bizden kendisi galibiyet sözü aldı. Teknik ekibimiz ve futbolcumuza güveniyoruz. Kendisini ve Fatsa halkını mahcup etmeyeceğiz. Fatsalı taraftarlarımız ve Ordulu taraftarlarımızın bu maça yoğun ilgi göstermesini istiyoruz. Biz Fatsalılar olarak Orduspor’un her maçına gidiyor ve tam destek sağlıyoruz. İyi bir seyirci desteği atmosferinde bu maçı oynamak istiyoruz. Stadı bu maçta doldurmak istiyoruz. Fatsa’dan araçlar kaldıracağız. Fakat Fatsa halkının da fedakârlık yaparak kendi imkânları ile de maça gelmesini bekliyoruz. Ayrıca bizlere Orduspor kulübü idman sahalarını da açtılar. Bizlerde emekleri büyük. Herkese çok teşekkür ediyorum kulüp adına” dedi.

Kombine Biletlere Fatsalıların Desteğini Bekliyoruz

Çakmak: “Yeni sezonda kulüp olarak kombine kartı bastırdık. Tüm sezon 50 TL olarak fiyatı belirledik. Seyircimiz maçları ücretsiz izliyorlar fakat Fatsa Belediyespor’a destek için bu kartları almalarını istiyoruz. Kombineler tüm yönetici arkadaşlarımızda mevcuttur. Amacı kulübe yardım etmektir. Herkesin bu konuda duyarlı olduğuna takımına sahip çıkacağına inanıyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde