01 Mayıs 2024

‘’Varsa Ötesi Yaşarız Onuda’’

  • PDF

ift31-7-2013Fatsa Belediye Spor Atatürk Parkında yöneticilerine, futbolcularına ve protokole iftar yemeği verdi.

‘Varsa ötesi yaşarız onu da’ parolasıyla yola çıkan yönetim, taraftar ve futbolcular bu yıl için şampiyonluk sözünde bulundu.

Yemekte önemli mesajlar veren Fatsa Belediye Spor Başkanı Muammer ÇOŞKUN, ‘’Bu yıl hedefimiz mutlak şampiyonluktur. Bunun için geçen seneye oranla daha ciddi bir hiyerarşiyle hareket ediyoruz. Yine bu sezon geçen sezona oranla bütçemizi yüksek tuttuk. Çok kaliteli futbolcular transfer ettik ve altyapımızdan da yetenekli futbolcularımızı takımımıza dahil ettik. Hatta bu sene biri Nijeryalı biri Ganalı 2 tane yabancı futbolcu transferi yaptık. Bu transferlerimiz yabancı basında da yer aldı. Şampiyonluk istiyorsak yılmadan yola bütün gücümüzle devam etmeliyiz. Geçen yıl ‘o sene bu sene’ dedik ama olmadı. Bu sene diyoruz ki : ‘ Varsa ötesi yaşarız onu da’ inşallah Fatsa halkıyla hep birlikte. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun sonu şampiyonluk olsun inşallah.

Ayrıca buradan; kulübümüzün malzemecisinden yöneticisine bize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın İdris Naim Şahin’e, bölge milletvekillerimize, bu akşam aramızda olamayan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin ANLAYAN ve yardımcılarına, sponsorlarımızdan Öz aydemir inşaat, Fatsa City, Era Tekstil, Özgen AVM, Yaşar Petrol ve ismini sayamadığım daha birçok isime teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’ dedi.

Yemekte ikinci konuşmayı yapan Fatsa Belediye Spor teknik direktörü Soner Büyükergin: ‘’Çok saygı değer Fatsa halkı. İlk olarak burada olmaktan çok büyük gurur duyuyoruz. Aslen Adapazarlı’yım, fakat burada yapacağım hizmet boyunca Fatsalı olmaktan guru duyacağım. Bu takım için ne yapılması gerekiyorsa başta Belediye Başkanlarımız ve yardımcılarımız, değerli yönetimimiz ve bu muhteşem taraftarımız için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Futbolcularım adına buradan sözümüzü veriyoruz. Tek yürek olarak yürüyeceğiz ve bu sene şampiyon olacağız’’ dedi.ifta31-7-2013iftmc31-7-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde