01 Mayıs 2024

Oktay Taze Bafraspor’da

  • PDF

oktay31-7-2013Bölgesel Amatör lig temsilcilerimizden Fatsa Belediyespor’un genç yeteneği orta saha oyuncusu Oktay Taze 2012-2013 sezonunda tekrar 3.lige yükselme başarısı gösteren 1930 Bafraspor ile ön anlaşma yaptı.

Bal ligi temsilcilerimizden Fatsa Belediyespor’un genç yeteneği orta saha oyuncusu Oktay Taze 3.lig’in yeni ekiplerinden 1930 Bafraspor ile anlaştı. 1992 doğumlu genç futbolcu 1930 Bafraspor ile yaptığı ön anlaşmanın ardından Cuma günü yeni takımının Bafra’daki çalışmalarına katıldı. Yeni takımıyla çalışmalara başlayan Oktay Taze SPOR AKSİYON’a yaptığı değerlendirmede, 1930 Bafraspor ile ön anlaşmaya vardığını ve iki gündür yeni takımıyla antrenmanlara çıktığını ifade etti. 1930 Bafraspor ile 10 gün içinde başlayacak kamp çalışmalarına da katılacağını belirten genç futbolcu Bafra temsilcisi ile başarılı olmak istediğini sözlerine ekledi.

Teknik Direktör Levent Numanoğlu ve ekibi gözetiminde Bafra’da çalışmalarını sürdüren 1930 Bafraspor 3.lig’de kalıcı olmak istiyor. iç transferi tamamlayan Samsun temsilcisi Fatsa Belediyespor’dan Oktay Taze’nin yanı sıra Altaş Soyaspor’dan da Hami Akyüz’ü renklerine bağladı. Transfer çalışmalarında geç kaldıklarını belirten teknik direktör Levent Numanoğlu, transfer temaslarının sürdüğünü ve yakın zamanda kampa gideceklerini ifade etti.

1930 Bafraspor ile anlaşmaya varan genç futbolcu Oktay Taze Bolaman Belediyespor forması ile çıkış yaptığı sezon Bal Ligine yükselen Ünye Belediyespor'a transfer olmuştu. Ünye Belediyespor’un ardından Balıkesir Belediyespor’da da forma giyen genç yetenek geçtiğimiz sezon Fatsa Belediyespor forması ile iyi bir çıkış yaparak transfer piyasasının parlayan yıldızlarından olmuştu. Oktay Taze şu ana kadar Bal liginde 28 maçta forma giydi ve 1 kez golle buluştu. Geçtiğimiz sezon Fatsa Belediyespor forması ile 19 maçta görev yapan genç futbolcu 1930 Bafraspor ile resmi sözleşme yaparsa ilk kez profesyonel olacak.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde