01 Mayıs 2024

Lösemili Çocuklara Sizde Destek Olun

  • PDF

lov24-7-2013Haber : Emre ESER

Lösemili Çocukları Koruma ve Kalkındırma Derneği Fatsa City AVM giriş katında stand kurdu.

Bir çocuğun hayatından daha değerli ne olabilir ki ? sloganıyla faaliyet gösteren stant önümüzde ki günlerde de 5 TL karşılığında dergi satışlarına devam edecek.

Stant görevlileri Hasan BAYKAL VE Tülay BAYKAL yaptıkları açıklamada : ‘’ İlk olarak şunu belirtmeliyiz ki; burada uzun bir zamandır lösemili çocuklarımıza katkı sağlamak için stant açıyoruz. Bu standı kurmamıza izin veren ve bizden hiçbir ücret talep etmeyen Fatsa City AVM yönetimine çok teşekkür ederiz. Burada ki amacımız; makbuz karşılığında dergi satarak lösemili çocuklarımızın sağlık ihtiyaçlarını karşılamaktır. Malümdur ki lösemili çocukların tedavilerinde kullanılan cihazlar çok pahalı. Biz ve bizim gibi gönüllü arkadaşlarımız ülkemizin çeşitli il ve ilçelerinde böyle bir oluşum içerisindeyiz. Sattığımız dergilerle çocuklarımızın tedavilerinde destek olmaya çalışıyoruz’’ dediler.

Fatsa halkının standa olan duyarlılığından memnun olduğunu söyleyen BAYKAL: ‘’ Fatsa halkına desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ellerinden geldiğince bize katkı sağlamaya çalışıyorlar. Fatsa City’e gelen vatandaşlarımızın hepsinden bu duyarlılığı bekliyoruz. Çünkü Lösemili çocuklarımızın daha iyi şartlarda tedavi görmelerini sağlamak hepimizin insanlık görevidir’’ söyleminde bulundu.lv24-7-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde