01 Mayıs 2024

Fatih Ve Özgür İmza’yı Attı

  • PDF

iz24-7-2013Fatsa Belediyespor Fatih Aytekin ve Özgür Gökkıyas ile resmen anlaştı. Fatsa Belediyespor tesislerinde gerçekleşen imza törenine Kulüp Başkanı Muammer Coşkun, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

İmza töreninde bir açıklama yapan başkan Muammer Coşkun: “Fatih Aytekin ve Özgür Gökkıyas ile daha önce kendileri ile prensipte anlaştığımız iki futbolcu ile imza attırıyoruz. Kendileri bu zamana kadar oynamış olduğu futbolla kendilerini kanıtlamış isimler. İnşallah yeni sezonda da bu başarılı grafiklerini sürdürerek takımımızı hedefine ulaştırırlar. Takımıza en iyi şekilde faydalı olacak iki isimi takımıza kazandırdığımız için mutluyuz. Fatsa Belediyespor ailesine katıldıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başarılı olmak ve Fatsa Belediyespor’u şampiyon yapmak için imza attığını belirten başarılı oyuncu fatih Aytekin: “ Fatsa Belediyespor’un 3.Lig özlemi olduğunu biliyorum Fatsa Belediyespor bulunduğu yeri konum itibarıyla hak etmiyor. Kesinlikle profesyonel lig’de mücadele etmesi gerekiyor. Bizlerde sorumluluğumuzu biliyoruz. Hep beraber inşallah bu yıl hedefimize ulaşacağız” dedi.

Şampiyonluğa giden yolda bana inanıp tekrar güvenerek yeniden anlaşma sağlayan Fatsa Belediyespor için geçen yıl olduğu gibi daha iyi bir performansla yeni sezona gireceğini belirten Özgür Gökkıyas: “Beni tekrar Fatsa Belediyespor’un içinde tutmak istediler. Bana inanıp güvendikleri için herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah Bu yıl hedefimize ulaşacağız” dedi.

Konuşmaların ardından imza töreni gerçekleşti. İmza töreninde yönetim ve futbolcular birlik beraberlik mesajları verdiler. imz24-7-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde