30 Nisan 2024

Fatsa Belediyespor’dan Bomba Transferler

  • PDF

gine24-7-2013Fatsa Belediyespor transferleri tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Muammer Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri gece gündüz demeden en iyi ve doğru transferi yapmak için çalışıyorlar.

Fatsa Belediyespor en son Gönen Belediyesporda oynayan Gineli Stoper Aly Berete ile anlaştıktan sonra Çarşambaspor’da başarılı bir sezon geçiren ve attığı gollerle adından söz ettiren Gökhan Özkan’ı renklerine bağladı.

Fatsa Belediyespor’da ise şu zamana kadar Fatih Aytekin-(1930 Bafraspor)-Forvet , Uğur Aydın-(Mudanyaspor)-Orta Saha, Mahir Demir-(Zonguldakspor)-Ön Libero, Özgür Yüce-(Karsspor)-Forvet, Ali Ömür-(Bayburtspor)-Orta Saha, Murat Kahraman-(Soyaspor)-Ön Libero, Özgür Gökkıyas-(Yeni Anlaşma)-Defans, Mehmet Arslan-(Yeni Anlaşma)-Defans, Oktay Taze-(Yeni Anlaşma)-Orta Saha, Gökhan Özkan-(Bayburtspor)-Forvet’e transfer edilirken Fatsalı olarak ta Sinan Cındık, Oktay Taze, Emre Katar, Selahattin Tepe ve Zafer Tanrıkulu ile anlaşıldı.

Transferlerin devam edeceğini belirten Fatsa Belediyespor Kulübü Başkanı Muammer Coşkun: “bu yıl en iyi transferleri yaparak grubumuzu şampiyon olarak bitirmek istiyoruz. Herkesin desteğini bekliyoruz. Bu yıl birlikte 3. lig’e çıkacağız” dedi.

Son Güncelleme: Perşembe, 25 Temmuz 2013 09:51

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde