30 Nisan 2024

UCHE Gol Kralı Olacağım

  • PDF

uche24-7-2013Fatsa Belediyespor transferlerini hız kesmeden sürdürüyor. Nijeryalı forvet Uche Victor Odimba’yı en son renklerine bağlayan sarı lacivertli kulüp sezona bomba gibi girmeyi hedefliyor.

İlk olarak ülkemizde Galatasaray Futbol okulunda oynayarak ülkemizde futbol hayatına başlayan Uche Victor Odimba sırasıyla Bursa Merinos, Ergani, Yıldırım Bosna. Kocelispor A2 ve Siverek Belediyesporda oynadı.

Fatsa Belediyespor’un adını sık sık duyduğunu ve burada şampiyonluk yaşamak için Fatsa Belediyespor’u tercih ettiğini belirten Uche Victor Odimba: ‘Buraya transfer olmamda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu yıl hedefi olan 3.Lig’e çıkacağız takımımızı. Bol gol atarak ligde gol kralı olmak istiyorum. Taraftarlarımıza özle olarak seslenmek istiyorum. Hep birlikte beraber bu yolda olup şampiyon olacağız. Desteklerini bekliyorum. Gelsinler gollerimi her maçta onlar için atacağım’ dedi.

Türk vatandaşı Olacağım

Türkiye’ye 4 yıl önce geldiğini belirten Uçhe: ‘2 yıl önce Türk bir hanımla evlendim. Türkiye’yi çok seviyorum. Buranın vatandaşı olup Türki’de yaşmak istiyorum’ dedi.uch24-7-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde