01 Mayıs 2024

Fatsa Belediyespor Yeni Yönetimi’nden Anlayan’a Ziyaret

  • PDF

hab17-7-2013Fatsa Belediyespor yeni yönetimi Fatsa Belediye başkanı Hüseyin Anlayan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Teknik direktör Soner Büyükergun’da hazır bulundu.

Ramazan ayı olması nedeniyle ziyareti iftar sonrası gerçekleştiren Fatsa Belediyespor yöneticileri başkan Anlayan’dan tam destek sözü aldılar.

Bu yıl mutlak şampiyon olmak istiyoruz

Ziyarette ilk konuşmayı Fatsa Belediyespor Başkanı Muammer Coşkun gerçekleştirdi. Coşkun: ‘Fatsa belediyesinin bir üyesi olarak başkanımızı makamında iftar sonrası ziyaret etmek istedik. Bu yıl farklı bir şekilde yönetim oluşturarak 27 asil 27 yedek kişiden oluşan bir yönetim kurduk. Yönetim kururlunu oluşturduktan sonra bizi bir üst lige çıkaracak teknik direktör arayışında bulunduk ve iyi bir ekip çalışması yaparak Soner Büyükergun hocamızla anlaştık. Geçmişte yaptığımız hatalardan büyük dersler aldık ve artık bu hataları yapmak istemiyoruz. Fatsa Belediyespor’un bu yıl mutlak şampiyon olmasını istiyoruz. Tüm Fatsa’nın bizlere destek vermesini istiyoruz. Başkanımız Hüseyin Anlayan’ın her zaman bizlere desteğe büyük. Kendisine Fatsa Belediyespor adına verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Fatsa Belediyespor’a tarih Boyunca verilmemiş Desteği Veriyoruz

Ramazan ayı içinde iftar sonrası Fatsa Belediyespor yönetimini makamında ağırladığını belirten Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan: ‘Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Fatsa Belediyespor yıllardır ilçemizi temsilen mücadele veriyor ve en iyisini yapmaya çalışıyor. Her yıl bir şampiyon oluyor ve bizler şampiyon olmak için mücadele ediyoruz. Bu yılda takımımız 3.Lig’e çıkma adına mücadele verecek. Bu yıl inşallah geçen yıldan daha iyi bir mücadele ederek hedefimize ulaşacağız. Bizler sadece maddi manevi destek olabiliyoruz. Desteklerimiz her zaman olduğu gibi yine devam edecek. Fatsa Belediyesi olarak Fatsasporun tarihinde olmadığı kadar belediye olarak destek veriyoruz takımımıza. Bunda Başbakanımızın amatör spor kulüplerine belediyelerin yardım etmesi yolunun açması yetkisi var. Bizlerde bu yetkiyi kullanarak Fatsa belediyespor’a her türlü maddi desteği imkanlarımız doğrultusunda vermeye çalışıyoruz. Gönlümüz arzumuz Fatsa Belediyespor’un biran önce profesyonel lige çıkmasıdır’ dedi.Ziyarette bir konuşma yapan Fatsa Belediyespor teknik direktörü Soner Büyükergun:’Bize güvenip inanan herkese ekibim adına teşekkür ediyorum. Fatsa belediyespor gibi çok önemli bir kulüpte görev üstlendim. Tüm herkesin desteği ile hedeflenen 3.lig’i Fatsa Belediyespor’a yaşatmak istiyoruz. Bu yolda hep birlikte şampiyonluğu başaracağımıza inanıyorum’ dedi.habe17-7-2013haber17-7-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde