01 Mayıs 2024

Fatsa Belediyespor Da Muammer Coşkun Güven Tazeledi

  • PDF

bel3-7-2013Fatsa Belediye Spor Genel Kurulunu Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında gerçekleştirdi. Gerçekleşen Kongreye Başkan Muammer Coşkun başta olmak üzere FATBO Başkanı Ali Feyzi, FATSO Başkanı Tayfun Karataş, eski başkanlardan Sait Demirci ile Halil Özyurt ve üyeler katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Fatsa BelediyeSpor Başkanı Muammer Coşkun; “Geçen yıl iyi bir ekip kurduk, önceki yönetimden aldığımız bayrağı bizlerde daha ileriye götürmeyi amaçladık. O Sene Bu Sene sloganı ile yola çıktık, tüm kent şampiyonluğa kenetlendik. 2013-2014 sezonunda bir farklılık oluşturarak daha yeni isimleri yönetimimize kattık. Her zamanki gibi mücadelemize devam edeceğiz. Bu yıl hedefimiz mutlak şampiyonluk çok iyi bir takım çok iyi bir hoca ve en önemlisi büyük bir taraftar topluluğu oluşturarak hedefimize emin adımlarla yürüyeceğiz. Tüm kent olarak şampiyonluk için hep birlikte olup başarıya ulaşacağız. Bunu yapabilecek gücümüz var geçen yıl da bunu kanıtladık.” dedi.

            Başkan Muammer Coşkun’un yeni yönetim listesi şu isimlerden oluşuyor; Muharrem Aktepe, Ali Çakmak, Adnan Şahinoğlu, Murat Yılmaz, Hakan Özgen, Musa Çoşkun, Hasan Ergenç, Sertan Abalaı, Ahmet Aydemir, Ahmet Canbaz, Vedat Öztürk, Ahmet Çoruh, Erhan Vatan, Yılmaz Şerbetçi, Ahmet Bavu, Erdoğan Atik, Murat Kıran, Hacı Bıçakçı, Sedat Diktaş, Muammer Sever, Celal Kır, Arif Uyur, Cemal Kurt, Ahmet Altay.

            Kongre sonrası başkan ve yeni yönetim kurulu kahvaltıda bir araya gelerek Fasa Belediye Spor için önemli kararlara imza atacaklarını belirttiler. Kahvaltıya Fatsa Ticaret Odası Başkanı Tayfun Karataş ve Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi de katılarak destek vereceklerini belirttiler.

            Kahvaltıda bir konuşma yapan FATBO Başkanı Ali Feyzi; “Yeni kongre Fatsa Belediye Spora hayırlı uğurlu olsun. Odamız olarak Fatsa Belediye Spora her türlü maddi ve manevi desteği vereceğiz. Mutlak şampiyonluk bekliyoruz takımımızdan inşallah da bu yıl istediğimiz gerçekleşecek.” dedi.

Ticaret Odası Başkanı Tayfun Karataş ise” yeni yönetim kurulu ile Fatsa Belediye Spor daha da güçlenmiştir. Bizlerde elimizden gelen bütün desteği sağlayacağız. Ortak payda Fatsa Belediye Spor tüm kent bir olup takımımızı şampiyon yapmak için uğraşacağız” dedi.

            Fatsa Belediye Sporun eski başkanlarından Halil Özyurt ise yaptığı açıklamada; “Geçmiş yıllarda arzuladığımız profesyonel lig hasretine bu yıl son vermek istiyoruz. Muammer Coşkun gerçekten Fatsa adına güzel bir yönetim kurmuş. Bizlerde elimizden gelen desteği vereceğiz.”dedi.

            Fatsa Belediye Sporun eski başkanlarından Sait Demirci ise yaptığı açıklamada; “Kongremiz Fatsa Belediye Sporumuza hayırlı olsun. Bu yıl inşallah hedefimiz gerçekleşecek, yeni yönetim kurulu bunu başarabilecek güçte. Bizlerde maddi ve manevi anlamda her türlü desteği vereceğiz.”dedi.

            Yeni yönetime girerek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Ahmet Canbaz; “Geçen yılki takımımız bölgesel amatör ligin en iyi takımlarından biriydi. Geçen yılki yaptığımız hataları tekrarlamak istemiyoruz. İyi transferler yaparak sezona iyi bir başlangıç yapmalıyız. Bu yıl daha güzel ve heyecanlı bir sezon olacağınız düşünüyorum. İnşallah şampiyon olarak profesyonel lige çıkacağız.”dedi.bele3-7-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde