26 Nisan 2024

Başhekim Erişmiş: “Kadromuz ve Donanımımızla Yeni Hastaneye Hazırlanıyoruz”

  • PDF

davuterismis 640x428

Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Davut Erişmiş, hastaneye yeni gelen hekimler ve yeni alınan donanımlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“Her Poliklinikte Ultrason Cihazı Var”

Erişmiş: “Fatsa Devlet Hastanesi olarak kadın doğum poliniklerimizde yeni gelen hekimlerimiz ve her poliklininkte ultrason hizmetini vatandaşlarımıza sunuyoruz. Yeni gelen 2 bayan 3 erkek olmak üzere 5 Kadın Doğum Uzmanımızla hizmet standartlarımızı her geçen gün daha da yükseltiyoruz. Op. Dr. Sema Ağar, Op. Dr. Esra Yavuz, Op. Dr. Süleyman Altınsoy, Op. Dr. Şafak Olgan, Op. Dr. Erhan Yavuz artık hastanemizde hizmetlerine devam edecekler.

Ayrıca Kadın doğum servisimizde açık ve kapalı laparaskopik (kapalı) kadın doğum ameliyatları da yapılıyor. Artık yeni doğacak olan yavrularımız ve anneleri daha kaliteli ve daha çok alternatifle sağlık hizmeti alıyorlar.

“Lazerle Prostat Ameliyatı Yapılıyor”

Üroloji poliklininğimizde de Op. Dr. Meftun Okur ve Op. Dr. Osman Çelik göreve başladı. Kapalı böbrek taşı (perkütan nefolitotomi) ve kapalı (laparaskopik) böbrek kisti ameliyatları ile Lazerle Prostat ameliyatına da başladık.

“Mükemmel Bir Hastane Olacak”

Artık hem teknolojik donanım hem de kadro olarak yeni yapılacak olan hastaneye hazırlanıyoruz ve hazırlıklarımızı hızla sürdüreceğiz. Bilindiği gibi yeni hastanemizin projesinin tanıtımı yapıldı. Önümüzdeki aylarda ihale süreci başlayacak. Fatsa, eşine az rastlanacak bir hastaneye kavuşacak.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde