18 Nisan 2024

Eski Fatsa Kızılay Başkanı Sinan Oral Altın Madalya İle Onurlandırıldı

  • PDF

kzl27-11-2013Fatsa Kızılay Derneği Eski Başkanı Sinan Oral; Genel Merkez tarafından gönderilen Altın Madalya ve Teşekkür Belgesiyle onurlandırıldı.

Fatsa Kızılay Derneği yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirilen yemek organizasyonunda bir araya gelirken; Fatsa Kızılay Başkanı Erdi Şevketoğulları ve yönetim kurulu üyesi Osman Topaloğlu tarafından Eski Başkan Sinan ORAL’a Altın Madalya ve Teşekkür Belgesi taktim edildi.

Gerçekleştirilen organizasyonda konuşma yapan Erdi Şevketoğulları: “Yemeğe katılan tüm arkadaşlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemini bu yemekte bir kez daha anlamış bulunduk. Kızılay olarak her zaman yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olduk. Uzun yıllar bu görevi Fatsa’da layıkıyla yerine getiren eski başkanımız Sinan Oral’a bu ödülü taktim etmek benim için gurur verici. Geçmişten bu zamana kadar Fatsa Kızılay Derneğine yaptığı hizmetler yadsınamaz seviyededir. Bizlerde bunun gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu mutluluğumuzu da bu tarz etkinliklerde pekiştiriyoruz ve bu tarz etkinliklerimize ilerleyen günlerde de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.kzly27-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde