29 Mart 2024

CHP Fatsa İlçe Başkanlığından Basın Açıklaması

  • PDF

chp20-3-2013 ''Ben CHP İlçe Başkanı olarak Yönetim Kurulundan bir kaç arkadaşımla MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ’ nin 16 Mart Cumartesi günü İlçemize gerçekleştirdiği bir ziyarete ilgili partinin daveti  üzerine katıldık.

Gelenek ve göleneklerimizde davete icabet vardır.

Bu katılımdan bir anlam çıkararak hayal dünyasının gücü kadar yorum yapmaya kalkmak, senaryolar üretmek, üretene aittir.Biz Cumhuriyet Halk Partinin yetkili kurulu olarak ne hiç bir yerde MHP ile ittifakta, ne de bu şahsın ileri sürdüğü gibi herhangi bir parti ileilişki içinde bulunduk.CHP İlçe Yönetimi iş başına geldikten sonra Fatsa Halkı ile birlikte CHP’ li bir Belediye Başkanını iş başına getirerek Fatsa’ yı yönetmeye talip olduğumuzu ilan etmiştik.

Bu iddiamızın gerçekleşmesi için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz.Bu çalışmalarımızda bizimle güç birliği ve  iş birliği yapmaya, bize destek vermek isteyen kurum ve kuruluşlarla her zeminde görüşmeye hazırız.

Biz kimseye nereden, nereye diye sormuyoruz. Bu insanların kendi takdirleridir saygı duyarız ama hiç bir kimse köşelerinde CHP’ yi dizayn etmeye kalkışmasın.CHP’ nin sorumluluğunu almak gazete sütunlarına sığmaz.Herkes işini yapmaya kalkarsa topluma daha güzel hizmetler sunmuş olur diye düşünüyorum.

Bu anlamda herkesin sorumluluk alanı içinde hareket etmesini umuyor ve diliyorum.

Kamuoyunu yanıltmak yerine daha ciddi gazetecilik yapmalarını, gazetecinin asli görevinin halka doğru bilgi ulaştırmak, basın ahlak yasasının temel kuralının da bu olduğunu hatırlatmak istiyorum. Süpekilatif haberlerle halkı yanıltmanın basın ahlak yasasının ve etik kurallarının çiğnenmesi anlamına geldiğinin de bilinmesini istiyorum.

Bu durumun kamuoyunca bilinmesini, Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Örgütünün iddia edildiği gibi, kapalı kapılar arkasında hiç bir siyasi parti ile pazarlıklar içinde olmadığını aksine, bu sürecin bütün partililerimizin ve Fatsa Halkının gözünün önünde onların da katkısı ile en açık ve şeffaf bir şekilde bütün demokratik kural ve yöntemlerin işletilerek sürdürüleceğini tüm Fatsa Kamuoyuna bir kez daha ilan ediyor halkımıza saygılar sunuyoruz.

CHP Fatsa İlçe Yönetimi Adına

Doğan ÇELEBİ

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde