04 Mayıs 2024

Federasyon Başkanı Saraçoğlu Fatsa’da

  • PDF

Madeni esyalar 640x480

Türkiye Madeni Eşya Sanatkârları Federasyonu Başkanı Özcan Saraçoğlu ilçemize gelerek Fatsa Madeni Eşyalar Odası’nı ziyaret etti. 

Ziyarette Başkan Saraçoğlu’na Genel Sekreter Neşet Tümer ve Samsun Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Uğur Tüfekçi’de eşlik etti.

Genel Başkanımızı Buruda Ağırlamaktan Dolayı Memnunum”

Genel Başkan Özcan Saraçoğlu’nu Fatsa’da karşılayarak ağırlayan Fatsa Madeni Eşyalar Odası Başkanı Ayhan Baş: “Genel başkanımızı Fatsa’da görmekten dolayı çok memnun olduk. Bizlere her konuda yardımcı olan genel başkanımıza huzurlarınızda üyelerim adına teşekkür ediyorum. Başarılı bir genel başkanın çalışmaları altında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Oda olarak ciddi derecede üyemiz var ve bu üye sayımızı ciddi bir çalışma yaparak arttırdık. Üyelerimize yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Genel başkanımız Özcan Saraçoğlu’na bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

“Federasyonumuza Bağlı 256 Meslek Odamız Var”

Türkiye Madeni Eşya Sanatkârları Federasyonu Başkanı Özcan Saraçoğlu ise: “Federasyonumuza bağlı 256 meslek odamız var. Biz belli zamanlarda federasyonumuza kayıtlı olan tüm meslek odalarımızı ziyaret ediyoruz. Bugünde Fatsa’daki odamızı ziyaret etmek istedik. Karadeniz sahilindeki illerimiz ve ilçelerimizde bulunan odalarımızı ziyaret ettik. Ziyaretlerde mesleki sorunlarımız neler onları oda başkanlarımızla görüşerek çözümlemeye çalışıyoruz. Fikir alış verişlerinde bulunarak odalarımızla faaliyetlerimizi sürdürmeye çalışıyoruz. 2013 yılının ilk altı ayı içerisinde esnaf şurası yapılacak. O şurada sorunlarımızı en iyi şekilde bilerek gitmek için bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz” dedi.

“Tüm Sorunlarımızı Şurada Tartışacağız”

Her odanın kendine has sorunları olduğunu belirten genel başkan Saraçoğlu. “mahalli sorunlar ve Türkiye genelinde yasaya bağlı genel olarak sorunlarımız var. Bunun için ziyaretlerimizde hepsini konuşuyoruz ve tartışıyoruz. Bu sorunları yazılı olarak ta kaydediyoruz ve belge olarak saklıyoruz. Yapılacak olan şurada bu sorunlar tartışılacaktır” dedi. 

“Katma Değer Sağlayan Bir Federasyonuz”

Üye olarak Türkiye Madeni Eşya Sanatkârları Federasyonu’nun birinci sırada yer aldığını belirten Başkan Saraçoğlu. “Bizim federasyonumuza bağlı 256 odamız mevcuttur. Bu odalarımızın toplam nüfusu 135 ile 140 Bin arasında değişiyor. Özellikle bizim sanatkârlarımızın hepsi üretici kesimdir. Hazır alıp satmaktan ziyade bir şeyleri ya üretir ya tamir eder milli servete kazandırır. Bu bakımdan öncelikli ve katma değer sağlayan bir federasyondur. Bu durumdan dolayı çok memnunum ve gururluyum” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde