28 Nisan 2024

Anlayan: “Asfalt Sezonumuz Bitmedi”

  • PDF

asfalt

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Dolunay mahallesine giderek teknik ekiple beraber yapılacak asfalt yolları gezdi.

Anlayan “Asfalt sezonumuz bitmemiştir. Havalar iyi olduğu sürece Kasım ve Aralık ayı içerisinde de çalışmalarımız Dolunay Mahallemizde devam edecek” dedi.

Başkan Anlayan yaptığı açıklamada: “Bu sene hedefimiz 150.000m2. Asfalt yol yapmaktı. Bunu biz 250.000m2.ye çıkarttık. Şu ana kadar toplam 210.000m2.Asfalt yol yaptık. Geçtiğimiz günlerde asfalt plentimiz de çok ciddi bir arıza oldu. Bundan dolayı çalışmalarımıza 2 hafta ara verdik. İnşallah bayram sonrası arıza giderilince kaldığımız yerden asfalta devam edeceğiz. Hedefimiz Bolaman sınırından başladığımız Asfalt yol çalışmalarımızı Ünye sınırına kadar götürmek. Geri kalan yollarımızı da Kasım ve Aralık ayı içerinde tamamlamayı hedefliyoruz. İnşallah bu çalışmalarla birlikte yeni dolmuş yolumuzda hayata geçmiş olacak. Özellikle Dolunay Mahallemizdeki vatandaşlarımıza sesleniyorum. Asfalt sezonumuzu kapatmadık. Çalışmalarımız söz verdiğimiz yollar bitene kadar devam edecektir” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde