28 Nisan 2024

Vali Düzgün Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu Düzgün Ordu’da Geçirdiği 3 Yılı Değerlendirdi

  • PDF

valiiii 640x428

Vali Orhan Düzgün, Anemon Otel’de “Kahvaltılı Basın Toplantısı” düzenleyerek, Ordu’daki 3 yıllık görev süresini değerlendirdi.

17 Eylül 2009 tarihinde Ordu Valiliği görevine başlayan ve 17 Eylül 2012 tarihinde Ordu’daki 3’üncü görev yılını tamamlayan Vali Orhan Düzgün, Ordu ili genelinde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldiği “Kahvaltılı Basın Toplantısı”nda, 3 yıl boyunca Ordu’da gerçekleşen, yapılmakta olan ve yapılması planlanan projeler, yatırımlar ve hizmetlerle ilgili basın mensuplarına bilgilendirmede bulundu.

Konuşmasının başında, 3 yıllık görev süresi içerisinde Ordu’ya kazandırılan yatırım ve hizmetlerin yapımında, desteklerini ve ilgilerini esirgemeyen İçişleri Bakanı Sayın İdris Naim Şahin’e, Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ertuğrul Günay’a, Ordu Milletvekillerine, meslek ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür eden Vali Orhan Düzgün, basın mensuplarının, eğitimden sağlığa, ulaşımdan turizme, güvenlikten trafiğe, kültürden çevreye, spordan sanayiye kadar bir çok sorusunu yanıtladı.

Ordu’da yapımı devam eden projeler ve yatırımlarla hakkında da geniş açıklamalarda bulunan Vali Düzgün, basın mensuplarının mesleki sorun ve sıkıntılarını da dinledi. Düzgün, Ordu’da gerçekleştirilen bir çok yatırım ve hizmetlerin Ordu’ya kazandırılmasında basın kuruluşlarının önemli rolü ve katkısı olduğunu sözlerine ekledi.

Anemon Otel’de düzenlenen “Kahvaltılı Basın Toplantısı”na, Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın, Ordu Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Başkanı Birol Yılmaz, Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürü Çetin Oranlı, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz ile Ordu merkez ve ilçelerde görev yapan basın mensupları katıldı.

valiiiii 640x424

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde