29 Nisan 2024

CHP, Akil Adamlar Toplantısı Yaptı

  • PDF

akiladamlar 640x428 

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Teşkilatı yepyeni bir adım daha attı. Partide kurulan ‘Bilim ve Danışma Kurulu’ ile artık yönetim bu kurula danışıp fikir alışverişinde bulunarak faaliyetlerine yön verecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Fatsa İlçe Başkanı Doğan Çelebi: “İlk günden bu yana verdiğimiz sözleri tutuyoruz. Bunlardan biri de ‘Bilim ve Danışma Kurulu’ydu. Bu sözümüzü de yerine getirdik. İlk toplantımızı 17 Ekim 2012 Salı günü 17.00’de ilçe binamızda yaptık. Toplantıya yoğun ilgi vardı ve bu bizi çok sevindirdi. Bu kurulda genel olarak partimize yıllarca hizmet etmiş, çeşitli organlarda görev almış, partimize fikir sunmak isteyen, deneyimli, aydın, birikimli insanlardan oluşuyor. Toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi’nin Fatsa’da yerelde ve genelde politikalarını oluşturmak, Fatsa’nın kalkınmasına, sanayileşmesine, birlik ve beraberliğin yeniden ve daha güçlü bir şekilde tesis edilmesine ve ilçe yönetimine yön vermek adına tartışmalar yapıldı. Fikir alışverişinde bulunduk. Büyüklerimizin birikimlerinden yararlanarak, ilçemizi ve partimizi bir adım daha ileriye taşımak adına bir araya geldik. Bundan sonra bu toplantıları ayda bir gerçekleştireceğiz” dedi.

Kurulun sadece CHP’li vatandaşlardan oluşmayacağını ve herkesin kurulda yer alabileceğini belirten Çelebi: “Kurulda sadece partililer olacak diye bir koşulumuz yok. Fatsa’nın gelişimi için fikir beyan etmek ve fikrini siyasi olarak hayata geçirmek isteyen, bu konuda aklında projesi olan her vatandaşa kapımız sonuna kadar açıktır. Çok rahatlıkla gelip bizim kurulumuzda yer alabilirler” diyerek sözlerini noktaladı.

akiladamla 640x428akiladaml 640x428

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde