19 Nisan 2024

Şener: Beldelerimiz Kapanmadı

  • PDF

snr19-3-2014AK Parti Ordu Milletvekili ve Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Grubu Başkanı İhsan Şener, Gölköy ilçesinin, Damarlı, Güzelyurt, Direkli beldelerinde halka seslendi.

AK Parti Gölköy Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Mert ile birlikte vatandaşları ziyaret eden Şener, yaklaşan yerel seçimler nedeni ile destek istedi.

Bugüne kadar verilen destekten dolayı teşekkür eden Şener, "Eğer Türkiye'de siyaset iklimi ve istikrarı bozulmaz ve devam ederse, yani milletimizin AK Parti'ye olan teveccüh, destek, duası devam ederse biz yolumuza emin adımlarla Türkiye'nin istikbali için, Ordu'nun, Gölköy'ün istikbali için iyi işler yapmaya devam edeceğiz. Eksiklerimiz olabilir, hatalarımız olabilir ama asla sizleri aldatmak amacı ile sizin oyunuzu almak amacı ile asla yalan söylemeyiz."dedi.

Ordu'nun büyükşehir olması ile muhalefetin dile getirdiği 'Beldeler kapandı' söylemlerine cevap veren Şener, "Beldelerimiz kapanmadı hepsi büyükşehir oldu. Beldelerimizde bulunan hiç bir iş makinası alınmayacak yine bulunduğu bölgeye hizmet edecek. Artık büyükşehir alt yapı, ulaşım hizmetlerini yapacak. Her köyümüzün ihtiyaçları giderilecek. Büyükşehir kanun gereği de bütçeden köylerimize yatırım yapılma zorunluluğu bulunuyor. Ordu'ya gelecek bütçe miktarı da artacak ve köylerimiz daha çok yatırım alacak."diye konuştu.

Vahşi Depolama Olmayacak

Vatandaşların Şener'e 'Muhalefet belediye başkan adayları AK Parti'nin Gölköy'ü çöp deposu yapacağını söylüyor bu doğru mu ?' şeklinde ki sorusuna da cevap vererek şunları söyledi;

"Eskisi gibi vahşi çöp depolama yok artık. Atılan çöplerden enerji üreterek tekrar hayata döndüreceğiz. Vahşi depolama yok ve burada da olmayacak. Çöp ile ilgili herhangi bir endişeniz olmasın. Ne Gölköy'de ne de başka bir yerde vahşi depolama olmayacak. Biz çöpten enerji üreterek geri dönüşüm sağlayacağız. Artık Ordu'nun çöp dağları ile anılmasını istemiyoruz. Kimsenin endişesi olmasın."dedi.senr19-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde