28 Mart 2024

Fatsa’da Gençler İçin Projeler Üretilmeli

  • PDF

yakup15-1-2014Gençler bizim için çok değerli ve önemlidir. Gençlerin geleceği bizlerin ve Türkiye’nin geleceğidir. Bizler her zaman gençler için yeni projeler üreterek, gençlerimizi geleceğe hazırlamalı ve ilçemizde yaşayan gençlerin fark yaratmasını, modern bir vizyona sahip olmalarını desteklemeliyiz diye düşünüyorum.

Gençlerin kültürel ve sosyal gelişimine katkı sağlamak için; vizyonu, fikirleri ve tecrübeleri olan, mesleğinde uzman saygın isimlerle, seminerler ve konferanslar yaparak, “GENÇLİK BULUŞMALARI” adı altında etkinlik yapıp gençlerimizi geleceğe hazırlayabiliriz.

Yine, gençlerimizin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak için, ilçe dâhilinde bulunan gençlerimize, yaşadığımız ili ve ülkeyi daha iyi tanımaları, tarihi doku ve kültür bilincini oluşturmaları için ‘KÜLTÜR GEZİLERİ’ yapılarak, kültür ve medeniyetler beşiği olan ülkemizin farklı illerini gezerek tanıma fırsatına da sahip olmalı.

Ziyaret edilen şehirlerin kültürel ve tarihsel özelliklerini öğrenen gençlerimiz, Türkiye’nin diğer illerinde yaşayan akranlarıyla ortak paylaşımlarda bulunarak sağlam dostluklar ve ileride kurabilecekleri iş birliğinin de temellerini şimdiden de atmış olacaktır.

İşte burada belediye ye önemli görevler düşmektedir; Yapılabilecek olan, ‘’Gençlik buluşmaları’’ve‘’Kültür Gezileriyle’’; Başta, yaşadığı şehre aidiyet duygusu gelişmiş, çevreye ve kültürel mirasa duyarlı gençler yetiştirmesine katkı sağlamış oluruz. Bu sayede gençlerde girişimcilik, yaratıcılık, kültürüyle ve sanatıyla barışık geleceğe özgüveni yerinde nesilleri miras olarak bırakmalıyız diye düşünüyorum.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde