29 Nisan 2024

Asfalt Yol Yapmak Bana Huzur Veriyor

  • PDF

asfalt

Fatsa Belediyesi asfalt yol çalışmalarını gündüz- gece sürdürüyor. Ekipler gündüzleri asfaltlanacak yolların alt yapısını hazırlıyor, asfaltlamayı başlatıyor ve bu asfaltlama gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor.

Çalışmalar Dolunay Mahallesi, Doğanay, Altınorman, Dolunay sitesi çevresinde tamamlanmış durumda. Buradan ekipler Dolunay Mahallesi, diyaliz yolu ve çevresindeki ara yollara başlanılacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Başkan yardımcıları Muharrem Aktepe, Bülent Yücetepe ve Belediye meclis üyeleri dün gece ilk olarak Altınorman sitesine konuk oldu burada site yöneticisi İlhan can ve site sakinleri Başkan Anlayan ve misafirleri Lokallerinde ağırladılar. Asfalt yol için çok teşekkür eden İsmet Can, Belediyemizden Allah razı olsun bizi tozdan çamurdan kurtardı dedi. Daha sonra Dolunay sitesi sakinleri ile buluşan Başkan Anlayan burada Site yöneticisi Hakan Ateşli tarafından karşılandı. Site sakinleri ile sohbet eden Başkan Anlayan ın bu sohbetine Doğanay sitesi başkanı Engin Çıtır, Doğanay sitesi sakinleri de katıldılar. Her iki sitede de çok yakın ilgi gördüklerini belirten Başkan Anlayan,

Dolunay mahallemizdeki asfaltlama çalışmalarımızın % 60’ını tamamlamış durumdayız. Ekim sonuna kadar İnşallah Ünye sınırımıza ulaşacağız ve Fatsa da çamurlu yol bırakmayacağız dedi.

Başkan Anlayan Asfalt yol hedeflerini bu yıl 150.000m2. den 250.00m2 ye çıkarttıklarını söyledi.

Ekim sonunda doğusundan batısına kadar programladıkları tüm yolları asfaltlayacaklarını belirten Başkan Anlayan, ayrıca site yollarımız haricinde Dolmuş yolunun da aynı paralelde ilerlediğini belirtti.

Anlayan her iki site sakinlerine de teşekkür ederken, “Asfalt yaptığımız bölgelerde akşamları böyle sohbetler düzenliyoruz, hem vatandaşımı bilgilendirip, diğer çalışmalarımızda onlara bire bir olarak aktarıyor, onların da sorunlarını yüz yüze dinleyip çözüm yoluna gidiyoruz” dedi.

“Vatandaşlarımızın asfalt yoldan memnuniyetini gördükçe bizlerde bu asfalt çalışmasından büyük zevk alıyoruz” diyen Başkan Anlayan, “Yaptığımız tüm işlerden zevk alıyoruz ama itiraf etmeliyim ki bu asfalt çalışmaları beni gerçekten çok mutlu ve huzurlu ediyor dedi.

Dolunay sitesi adına açıklamada bulunan Site yönetici Hakan Ateşli, Başkanımızı sitemizde ağırlamaktan onur duyduk.2 dönemdir çok başarılı. çalışmalar yapıyor, ama bizim için en önemlisi yol sorunumuz idi, Sitemizin yolu çok kötüydü şimdi otoban gibi oldu,söylenecek çok fazla bir şey yok Allah Belediyemizden ve Başkanımızdan razı olsun.İnşallah Ustalık döneminde de başarılı çalışmalara imza atacaktır.Ben şimdiden kendisini kutluyorum dedi.Dolunay sitesi hanımları da bu ziyaretten dolayı başkan anlayan a ayrıca teşekkür ettiler. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz, mahallemizin çehresi değişti. En büyük sorunumuz yoldu, bu da yapıldı” dediler.

asFALTT

assfalt

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde