18 Nisan 2024

MHP Fatsa Beledie Başkan Adayı SADE “Yerel yönetim tecrübemiz üst düzeydedir “

  • PDF

mst4-12-2013MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade gazetemizi ziyaret etti.

Beraberinde MHP Fatsa İlçe Başkanı Şakir Cemal Uygun ve İl Genel Meclis üyesi Murat Can’ın bulunduğu ziyaret bir sohbet havasında geçti.

Mustafa Sade, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünü belirterek, Fatsa’yı yönetmeye talip olduklarının altını çizdi.

Yerel yönetim tecrübesinin olduğunu açıklayan Sade, “Her bir hemşerimin tek tek elini sıkıp destek isteyeceğim. Çalışmalarım şu an itibariyle bireysel düzeyde. Propaganda ve meydan mitingleri süreci başladığında parti ve meclis kadromuzla çalışma sergileyeceğiz. Ben yerel yönetim hizmetlerine yabancı değilim. Yıllarca ANAP ilçe başkanlığı yapmış bir kardeşinizim. 1980 yılı sonrasında Fatsa 15 yıllık ANAP belediyeceliği ile hizmet üretti. Dolayısıyla yerel yönetim tecrübemiz fevkalade üst düzeydedir” dedi.

“Fatsa’yı yönetecek belediye meclis kadromuzu açıkladığımızda inanıyorum ki tüm hemşehrilerimiz gönül rahatlığı ile bize destek verecek. Çünkü yönetime talip olan kadromuzu Fatsa’nın bütün kesimleri ilgi ile izleyecek. Mesleklerinde tamamen uzman kişilerden oluşturacağımız meclis kadromuz, seçildiğimiz taktirde Fatsa’nın geleceğine ve kalkınmasına damga vuracaktır” şeklinde konuştu.

Ailesinin bu güne kadar kazandığı saygınlığa ‘siyaset arenasında’ asla zarar vermeyeceğini açıklayan Sade, “Bize büyüklerimizden kalan insan sevgisine, saygınlığına, bize duyulan yakınlığa asla zarar vermeyiz. Politik çıkar asla düşünmeyiz. Çünkü ‘Sade’ ailesinin kazandığı saygınlık politik değildir. O halde benim aile büyüklerimin kazandığı manevi miras üzerinden politika yapmam” diye konuştu.

30 Mart seçimlerinin galibinin kesinliklle MHP olacağını beyan eden Mustafa Sade, “Bütün vatandaşlarımın önce gönüllerinde yer alacağız. Bu gönül bağı bize yerel yönetim yöneticiliği görevini kazandıracak. Biz hiç bir kayırmaca ve hiç bir duygusal bağ ile hareket etmeyeceğiz. Yönetim anlayışımız açık ve şeffef olacaktır” açıklamasında bulundu.mhp4-12-2013

Son Güncelleme: Çarşamba, 04 Aralık 2013 13:35

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde