29 Nisan 2024

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatsa’da Dokuzcan: “Fatsa’dan Çok Umutluyuz”

  • PDF

kaddin

CHP Kadın Kolları yerel seçim hazırlıkları kapsamında 7 ayda 7 bölge çalışması yapacak. Türkiye’nin kadın profilini çıkarmak, bölgesel sorunlar ve çözüm önerilerine ulaşmak ve yöre halkıyla buluşmak amacıyla yapılacak çalışma Karadeniz bölgesi ile başlatıldı. Ordu ardından Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Bayburt, Gümüşhane’de gerçekleştirilecek program, Kars Ardahan ve Iğdır ile devam edecek. CHP’li kadınlar, 7 ayda Anadolu’nun her köşesine ulaşmayı hedefliyor.

Kadın Kolları heyetini CHP Fatsa İlçe Başkanı Doğan Çelebi, Kadın Kolları Başkanı Eda Doruk, Gençlik Kolları Başkanı Ali Aydın ve parti yöneticileri ile üyeler parti binası önünde karşıladı. Partide konuşma yapan CHP Fatsa Kadın Kolları Başkanı Eda Doruk: “İlçemize hoş geldiniz. Bizimn aradığımız işte buydu. Yazışmalarla değil yüzyüze sorunlarımızı, çalışmalarımızı paylaşabileceğimiz biz yönetim. Fatsa çok zor zamanlar geçirdi. Yıllardır kadın kolları teşkilatı bile yoktu. Ancak artık bir şeyler yoluna girmeye başladı. Hep birlikte iktidara yürüyoruz” dedi.

Çalışma kapsamında Fatsa CHP İlçe Başkanlığını ziyaret eden Dokuzcan’a bazı MYK üyeleri ve yeticiler eşlik etti. Fatsa teşkilatının genç olduğunu görünce çok umutlandığını belirten Dokuzcan: “Fatsa’nın bizim için çok özel bir anlamı var. Ben bu tablodan çok umutlandım. Genç başkanımız Eda Doruk’un konuşmalarından çok etkilendim. Bu iş olacaksa siz değerli kadınlarla olacak. Kadınlar toplumun direğidir” dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, çalışma boyunca ana vurgunun kadının sesini çoğaltmak ve bu sesi paylaşmak olacağını ifade etti. Dokuzcan, “Yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşı umudu inancı ve güveni örgütlemek birincil görevimiz. Ülkemizin her şeyden çok birliğe ve bütünlüğe, sevgiye ve saygıya ihtiyacı var. Daha mutlu daha huzurlu bir hayat için tek ses tek güç olmaya ihtiyacı var” dedi. Siyasetin de kadın gücüne ihtiyacı olduğunu belirten Dokuzcan, “Haydi kadınlar ‘barış, bolluk, bereket’ için siyasete” çağrısı yaptı.

kadiin

kadin

kadinn

Son Güncelleme: Perşembe, 20 Eylül 2012 07:33

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde