28 Nisan 2024

Başkan Anlayan: “Seçime Hazırız”

  • PDF

Yerel seçimlerin erkene alınması, bizleri çok memnun etti diyen Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Bizler seçime hazırız. İnşallah çalışmalarımızı Ustalık dönemi ile taçlandırmak istiyoruz dedi.

Ak parti Hükümeti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk partisi ile görüşerek

Mahalli seçimlerin, erkene alınarak 27 Ekim 2013 de yapılacağını kamuoyuna duyurdu.

Dolayısı ile Anayasa değişikliği ile bu iş resmiyet kazanacak.

Başkan Anlayan, bu karar bizi çok memnun etti. Doğru ve yerinde bir karar, mutluyuz ve sevinçliyiz.

Yazın yoğun bir çalışma sezonunun ardından, kış gelmeden seçimlerin olması bizi ayrıca memnun etti dedi.

Biz yeni bir seçime hazırız diyen Anlayan, 2009 Mahalli seçimlerinde, Fatsa’nın her mahalle, cadde ve sokaklarında tek tek gezerek, yaptığımız ve yapacağımız yatırımları vatandaşlarımızla paylaşmıştık. 2009 mahalli seçimlerinde verdiğimiz sözlerin birçoğunu yerine getirdik, geri kalanlar da bitmek üzere.

Birçok yatırımlarımız tamamlandı. Devam edip bitmek üzere olan birçok projemiz de son aşamaya geldi.

Sadece bu yaz; daha öncede kamuoyu ile paylaşmıştık.15 Trilyonluk yatırım yapıyoruz.

27 Ekim 2013 de yapılacak yerel seçimlerde, tekrar vatandaşlarımızın huzuruna çıktığımızda, inşallah bir önceki dönemde talep edilen sorunların tamamının hatta daha da fazlasının yapıldığını görerek onların karşısına çıkacağız.

Bize güvenen vatandaşlarımızı mahcup etmedik ve etmeyeceğiz. Daha fazlasını yaptık ve daha da fazlasını yapacağız dedi.

Bu sene özellikle alt ve üst yapıda çok önemli çalışmalar var.

Yeni su ishale hattı çalışması, yeni kanalizasyon hattı çalışmaları, yeni park bahçe ve çocuk parkları çalışmaları, dere ıslahları, elektrik ve aydınlatma çalışmaları, spor kompleksi ve yüzme havuzu projemiz bitme aşamasına geldi inşallah en geç yılbaşından önce hizmete girmiş olacak. Huzurevi projemiz başladı devam ediyor.

En önemlisi bir dahaki seçimlerde Fatsa da Çöp sorunu konuşulmayacak dedik ve Evkaf mahallemizdeki çöplük alanı rehabilite ederek, Karadeniz in en büyük kent parkını bu alana yapıyoruz.

Vatandaşlarımızı bir dahaki seçimlere kadar yazın tozdan, kışın çamurdan kurtaracağız dedik. Bu yılı da Asfalt yılı ilan ettik. 2010 yılında kurduğumuz asfalt şantiyemizle 2010 ve 2011 yıllarında asfalt yol çalışmalarımıza başladık ve 2012 yılında da Asfaltta zirve yaptık. 150 bin m2. Asfalt hedefimizi bu yıl 250 bin m2.ye çıkardık. Ekim ayı sonuna kadar bu hedefimize ulaşmayı hedefliyoruz. Doğudan batıya tüm mahallelerimizde, Fatsa’nın tamamında asfaltlama yaptık ve devam ediyoruz. Bu yıl sonunda Fatsa’mızda asfalt yapılmamış yolumuz kalmayacak.

2013 yazında da, şehir merkezimizdeki ticari alanlarda, ana arterlerde asfaltlama yapacağız.

Kültür Sarayımızı Fatsalıların hizmetine sunduk, gelen tepkiler o kadar güzel ve olumlu ki iyi ki böyle bir yatırımı Fatsa’mıza kazandırmışız. Elekçi Irmağı sandal sefası projemiz de çok beğenildi. Bazıları bu projelere hayal diyorlardı. Ama biz hayal edilenlerinde ötesinde ilçemize yakışan projeler yapıyoruz. Yoğun çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımız bizim çalışmalarımızı görüyorlar.

Bize destek verdikleri için inşallah mahcup olmayacaklar.

O mutlulukla yeni bir seçime gideceğiz. Bizler bir defa daha yeni seçime hazırız.

İnşallah, bu hizmetlerimizi ve projelerimizi, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği ifadeyle, Ustalık dönemi ile taçlandırmak istiyoruz.

Fatsa ya yakışan daha yeni projelerle vatandaşlarımızın huzuruna çıkmak istiyoruz.

Seçimlerin Fatsa’mıza hayırlı olmasını diliyor, hep beraber aynı heyecanla, heyecanımızdan bir şey kaybetmeden bu seçime hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum dedi.anlayan

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde