28 Mart 2024

Mali Müşavirlerden İki Günlük Resim Ve Fotoğraf Sergisi

  • PDF

sergi23-1-2013Ordu SMMM Odası Üyeleri; SMMM Murat Başaran Sağra, SMMM Rüstem Gürler, SMMM Lütfi Aydın fotoğrafları ile SMMM Özlem Yıldırım ise yağlı boya çalışmalarından oluşan eserleri ile “FARKINDALIK SERGİSİ” OBKT fuaye salonunda yapıldı. 16.01.2013 günü 11.30 ziyarete açılan sergi iki gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.

Serginin açılışını Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ve Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel yaptı.

Seyit Torun “ Ordu Mali Müşavirler Odasının bu tür etkinliklerini ilgi ile takip ediyorum. Geçen yılda rahmetli Mali Müşavir Rüştü Demirel’in eserlerinden oluşan bir sergi vardı. Bu gün de meslek mensuplarının hazırlamış olduğu çalışmalar çok güzel olmuş. Bu çalışmalar gösteriyor ki, Mali Müşavirler sadece hesap kitap yapan kişiler değil aynı zamandan sosyal yaşamın içerisinde var olan kişiler. Özellikle Özlem Hanımın çalışmalarını çok beğendim. Ayrıca fotoğraflardan bazıları gerçekten profesyonel çalışmalara taş çıkartacak nitelikte. Bu anlamda Murat Beyi, Lütfi Beyi ve Rüstem Beyi de tebrik ediyorum. Ordu Odası Başkanı ve yöneticilerini de yaptıkları başarılı çalışmalardan ötürü ayrıca kutluyorum dedi.”

Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel ise yaptığı değerlendirmede, “ Meslektaşlarımızın hazırlamış oldu bu çalışmalar bizler için guru verici çalışmalar. Mesleki çalışmaların yoğunluğunu farklı hobilerle atmak aynı zamanda meslektaşlar için bir dinlenme bir rahatlama anı oluşturmaktadır. Eserleri ile bu “farkındalık” sergisine katkı veren değerli arkadaşlarımın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”Dedi.

Sergiye Eserleri İle Katılan Sanatçıların Sergi ve Süreç İle İlgili Görüşleri…

SMMM Rüstem Gürler’in sergi ile ilgili açıklamaları:”Ben bu sergiye on beş fotoğraf ile katıldım. Fotoğraf sanatını özümseyen, nitelikli ürünlerini sergiye katan arkadaşlarım; genellikle yöresel değerleri konu etmişler. Sergideki fotoğraflar, izleyende doğal ve estetik duygular oluşturan, derinliği olan, nesnel olana sanatsal değer katan yaklaşımın ürünleri gibiler. Meslektaşlarımın fotoğraflar aracılığı ile sanatsal duygularını paylaşmak rahatlatıcı bir duygu… Teşekkürler “

SMMM Murat Başaran Sağra’nın sergi ile ilgili açıklamaları:”Çekmiş olduğumuz bizler için önemli olan eserlerimizi tüm muhasebe camiası ile paylaşmak benim için gurur verici bir projeydi. Değerli yöneticilerimizin, özellikle sayın Oda Sekreterimizin, bizlerin farklı yönlerini ortaya çıkartıp bunu kamuoyu ile paylaşması gerçekten çok güzel bir düşünce bu imkanı verdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum kendilerine.”

SMMM Lütfi Aydın’nın sergi ile ilgili açıklamaları:”Biz bu çalışmayı uzun zamandır Bahadır Bey ile konuşuyorduk. Zaman bu güneymiş. Benim pek çok eserimden bu gün 15-16 tanesini buraya getirebildik. Meslektaşların ilgisine sunduğumuz fotoğraf çalışmaları genelde deniz,doğa manzara çalışmaları. Denizi doğayı ben çok seviyorum. Bu eserleri odamızın sergilemesinden çok memnun oldum. Bizler için güzel anlar bunlar. Katkısı emeği olan herkese teşekkür ediyorum.

SMMM Özlem Yıldırım’ın sergi ile ilgili açıklamaları:”Benim yağlı boya çalışmalarımdan bu gün sekiz tanesini sergiledik. Bu eserler benim için çok şey ifade ediyor. Yoğun iş temposundan sonra akşam eve gittiğimde gece yarılarına kadar yaptığım çalışmalar. Her biri benim için özel bir öneme, özel bir anlama sahip. Bazıları beğendiğim resimler ile ilgili çalışmalar. Bazıları ise hayal gücüm ile oluşturduğum düşünceler. Bunları meslektaşlarımız ile paylaşmak benim için çok önemli. Odamıza teşekkür ediyorum.” dedi.sergi-23-1-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde