25 Nisan 2024

AĞUSTOS AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ HAZIR

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 2015 yılı Ağustos ayı etkinlik takvimini oluşturdu. Bir kitapçık haline getirilerek vatandaşlara dağıtılan Kültür Sanat Etkinlikleri kitapçığında, Ordu’nun değerlerini anma etkinliklerinden sempozyumlara kadar birçok program yer alıyor. “Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının Ağustos sayısının içeriğinde görüşlerini kaleme alan Başkan Enver Yılmaz, şunları söyledi:

Karadeniz'in fındık mevsimi ağustos ayında; genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle bahçelerin şenlendiği, vaktinin büyük kısmını fındık hasadıyla geçiren hemşerilerimiz ve şehir dışından gelen vatandaşlarımız da hasat işinin yoğun temposundan sıyrılıp, tarihi ve doğal güzelliklerle dolu kentimizi gezerek dinlenme ve eğlenme fırsatı bulacaklardır. Bunun yanı sıra Aybastı Kümbet Şehitleri Anma programı, Şeyh Abdullah’ı Anma günüyle de milli ve manevi duygularımızı bir kez daha tazeleyeceğiz.

Milli Kurtuluş Savaşımızı tarihte eşi ve benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi'nin 93. yıldönümünü birlik ve beraberlik içinde kutlamanın onurunu bir kez daha yaşayacağız.

Devletimiz ve milletimiz için var gücümüzle çalışacağımızı ifade ederek tüm hemşerilerimizin Zafer Bayramı'nı tebrik eder; herkese mutlu, huzur ve sağlık dolu günler dilerim.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde