28 Nisan 2024

Hep birlikte huzurlu olmak

  • PDF
Öncelikle her günümüzün bayram sevincinde geçmesini dilerim.
Pazartesi günü kurban bayram. 
Sokağa baktığımızda yüzlerin güldüğünü görebiliyoruz.
Kalabalık caddelerde insanlar alışveriş yapıyor, işyerleri tıklım tıklım dolu… Bu kalabalıktan işyeri sahipleri de memnun, güler yüzlü bir bayrama hazırlanıyoruz adeta… 
Emekliler ve kamu çalışanları maaşlarını bayram öncesi almış durumda. Bu öncelik alışverişlerin de ateşini yakmış oldu.
Fındık ürünümüz beklentilerin altına düşmeyen bir fiyatta alıcı buluyor, darbe atlatılmış, demokratik düzenimiz sürüyor, siyaset alanında kavgacı politikaları geride bırakmış bir görüntü sergileniyor, FETÖ operasyonları kapsamında kurunun yanında yaşında yanmayacağı beyanlarına tanık oluyoruz, yetkili ağızlardan hukuk dışına çıkılmaması gerektiği açıklamaları ard arda geliyor… 
Büyük bir darbe kalkışmasını önlemiş olmanın mutluluğunun yanı sıra ekonomik yıkımların olmamasından da mutlu olan vatandaşlarımız, demokrasisine sahip çıkmanın da ayrıca huzurunu yaşıyor. Hain darbecilerin kurşunlarına siper olan, tankların önüne yatan, kalkışmanın tüm olası tehlikelerine göğüs geren bu millet, bayram sevincini de huzur içinde yaşayacak.
Aslında bu milletin kahramanlık destanları saymakla bitmez. Milli mücadele yıllarından başlayan savunma refleksi 15 Temmuz kalkışmasında tavan yapmış bir anlayış ortaya koymuştur. İradesini ve kararlılığını haykırmıştır. Bağımsızlığına, demokrasisine, hukukuna, istiklaline ve istikbaline canı pahasına sahip çıkmıştır. 
İşte bu dirayeti ortaya koymuş bir milletin ferdi olarak, bayram öncesi yüzlerimizin gülmesi kuşkusuz sevincimizi ve memleket sevdamızı bir kat daha arttırıyor.
Pazartesi kurban bayramı.
Toplumsal huzurumuz, mutluluğumuz, sevincimiz hep daim olsun…  

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde