29 Nisan 2024

YOLUMUZU BEKLİYORUZ

  • PDF

14 yıllık AK Parti hükümeti dönemlerinde Ulaştırma Bakanlığı yapan Binali Yıldırım başbakan oldu.

Bu yeni durum yolu, suyu, köprüsü, menfezi olmayan – Ulaştırma Bakanlığı çalışma kapsamında olan ve  yapılması gereken tüm yatırımlar için bir şans haline dönüşmeli.

Artık yol yapma işinde fevkalade tecrübeli olan ve bu tecrübesini her yerde konuşturan bir başbakanımız olmuşsa altyapı hizmeti beklemekte hakkımız olsa gerek.

Hatta Başbakanımızın Yardımcısı Numan Kurtulmuş da ilimizin milletvekili. Daha da ileri gideyim beraberinde de 3 milletvekili.

Düşünebiliyormusunuz; yol yapan bir Başbakan, hemen yanında yardımcısı ve üç tane de cevval gibi milltvekili.

Böyle bir durumda Ordu’da yol sorunu kalır mı?

Bence kalmamalı.

Niye?

Çünkü yukarıda kısaca sıraladığım nüansları, siyasi gücü yakalayabilmiş hangi il vardır ki?

Şimdi desek ki; FATSA’nın acilen ihtiyaç duyduğu çevre yolu nasıl ve niye yapılamasın.

Ancak aldığımız duyumlara göre Fatsa’nın bu ihtiyacı karşısında hiç bir çalışma olmamış. Ne etüt çalışılmış, ne planlamaya alınmış, ne güzergah belirlenmiş, ne de proje için altyapı oluşturulmuş.

Eğer güçlü siyasi irademiz varsa, ki var; Fatsa’nın çevre yolu planlaması hemen başlamalı deriz. Bu hizmet gerçekten her geçen gün daha çok beklenti haline geliyor ve artan trafik yükü mevcut halimizle taşınamaz vaziyete doğru yol alıyor.

Buradan sesleniyoruz...

Yol yapmakta uzman olmuş bir başbakan... Hemen dibinde bir yardımcı... Ve üç cevval milletvekili... Zamanı boşa geçirmeyiniz. Fatsa’nın çevre yolu ihtiyacı için acilen bir çalışma başlamasına vesile olunuz. Artan trafik yükünü mevcut yol çekememektedir.

Böylesine güçlü bir siyasi iradeden hizmet beklemeyecek miyiz!..

Saygılarımla...

HAİNLİĞİN SONU YOK

İstanbul kana bulandı. Hedef Çevik Kuvvet. Bilanço ağır.

7’si polis, 11 kişi şehit oldu. 3’ü ağır 36 yaralı.

Yine pusu, yine kahpece patlatılan bomba.

Terör ülkemizin canını yakan en etkili unsur. Masum insanlarımızın canına kastediyorlar.. Bundan daha acı bir yaşam olamaz. Bu kahpeliklerin bir sonu olacak. Bütünlüğümüzü bozmayacağız. Birliğimizi, dirliğimizi inadına yaşatacağız.

Terörün her türlüsü hainliktir. 30 yıldır devam eden PKK terörü hangi vatandaşımızın canını yakmamıştır. Kürt etnisitesi için, Kürt halkı için mücadele ettiğini iddia eden bu hainler, Kürt kentlerindeki ortaya koydukları tabloyu Kürt kökenli vatandaşlarımız görmüyor mu. Yerini-yurdunu, evini-barkını terk etmek zorunda kalan yüzbinlerce Kürt vatandaşımızın canı yanmıyor mu.

Dışarıdan beslenen bu hainlerin bir gün sonu gelecek tabii ki.

Biz aklı selim davranacağız.

Şehitlerimize rahmet, ailelerine sabır diliyoruz.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde