29 Nisan 2024

Nihayet bir büyük fotoğraf gördük

  • PDF

Pazartesi günü sosyal medyada bir resim yayınlandı.

Bu resim açıkçası heyecanlandırdı beni.

Çünkü uzun zamandır göremediğimiz bir resim görüyorduk.

Fatsa için ilgililer bir masa etrafında toplanmışlardı.

Araştırdık ki; Fatsa için yapılacaklar konusunda istişare toplantıları başlamıştı. Özlenen böyle bir birlikteliğin başlangıcında verilen bu fotoğraf Fatsa’nın büyük fotoğrafıydı.

Tüm ilgili kuruluşların başkan ve temsilcileri bu fotoğraf karesinde bir aradaydılar.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz ve Ordu Valimiz İrfan Balkanlıoğlu ziyaret edilmişti. Bu ziyarette Fatsa’nın ihtiyaçları ve beklentileri dile getirilmişti.

Fotoğrafı ve ayrıntıları manşet haberimizde okuyacaksınız.  

Öyle tahmin ediyorum ki; Milletvekilimiz Ergün Taşçı öncülüğünde Belediye Başkanımız Sayın Anlayan, AK Parti İlçe Başkanımız Abdullah Uçar, Fatsa Kaymakamı ve ilgili sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Ordu’da bu fotoğrafı verdiler.

Samimi olarak bir kez daha ifade edeyim ki; Fatsa’nın bütün unsurları bu birlikteliği istemektedir. İnsanlarımızın siyasi görüşü ne olursa olsun, bu fotoğraflar inanıyorum ki toplumun bütün kesimlerini pozitif yönde etkilemektedir.

Heyetin ziyareti sırasında isteklerin başında da Fatsa’ya yeni bir fakültenin kazandırılması talebi yer almış. Bu fakülte “Mühendislik Fakültesi” olarak belirlenmiş. Aldığımız ilk bilgilere göre Mühendislik Fakültesi isteği olumlu karşılanmış. Büyükşehir Belediye Başkanımız bu talep karşısında kurumunun bütün desteklerini vereceği sözünü beyan etmiş.

Milletvekilimiz Sayın Ergün Taşçı’da artık bu talebi Ankara merkezden takip edecektir. Hatta Sayın Taşçı’nın Üniversite sınavlarına Fatsa’da da girilmesinin sağlaması çalışmalarına öncülük etmesini  talep ediyoruz. Bu girişimler geçen yıllarda yapılmasına rağmen olumlu bir sonuç alınamamıştı. Hinterlandı geniş olan merkezi bir ilçede neden üniversite sınavları yapılmaz bunu da anlamış değilim. Oysa Fatsa merkezi konum itibariyle ilimizin en yoğun ilçesidir. 7 ilçenin bağlantı noktasıdır.

Bu fotoğraftaki bütünlük Fatsa adına daima sürsün isteriz.

Söz konusu Fatsa çıkarları ise, gerisi teferruattır. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde