04 Mayıs 2024

İSA YÜKSEL VE AK PARTİ FATSA YÖNETİMİ

  • PDF
AK Parti Fatsa ilçe başkanlığı görevi “yönetim kurulunu oluşturması kaydıyla” İsa Yüksel’e verildi. 
Sayın Yüksel yönetim kurulunu oluşturacak. Liste hazırlayıp onaya gönderecek. 
İsa bey yerel seçim öncesi ilçe başkanlığına atanmıştı. Başarılı bir seçim kampanyası dönemi geçirmiş ve seçimi kazanan taraf olmuştu. Bu başarı göreve yeniden getirilmesine vesile oldu. Hatta İsa başkan ile belediye başkanı seçilen Etem Kibar’ın çok uyumlu olduğu yorumlarına sebep olmuştu. “İki genç başkan Fatsa’ya hizmet edecekler” denilmişti. Böyle de bir pozitif algı oluşmuştu haklarında. 
İsa Yüksel’i geçen hafta ziyaret ettim. Kendisini tebrik ettim. Verilen görev tabii ki ciddi ve önemli. İktidarın ilçe başkanlığı. Hem sorumluluk ister, hem de başarı. İki nüansı başarıyla sürdürmek memleketin menfaatine olur. Bu görevi yapanın da başarı hanesine not edilir. 
Fatsa’da AK Parti dönemlerinde ilçe başkanları ilçe başkanlığı görevinin ilerisine geçemediler. Oysa siyasette ilçe başkanlığının devamında ya yerel yönetici olmak ya da milletvekili olmak vardır. Ancak hiçbir ilçe başkanımız ileri görevlerde yer alamadılar. Belki de bu “ileri hedef koymamaktan” kaynaklı. 
Umarım İsa Yüksel siyasette ileri hedefler koyar. Çünkü ileri hedef koymayan siyasetçiler heyecan yaratamıyorlar. Dolayısıyla ileri hedef koyan siyasetçiler başarılı olmak için uğraş veriyorlar. 
Ben; İsa Yüksel başkanda bu azmi görüyorum. Makul bir yönetim kurulu listesiyle çalışmalara başlayacaktır. Genel merkez politikalarında da yapılan değişikliğe uyumlu olarak yeni döneme uygun performans sergileyecektir. Tecrübelidir. İki dönem yöneticilik yapmıştır. Bu tecrübesini memleket hizmetine yansıtırsa ileriki dönemlerde daha üst görevlere gelmemesi için bir sebep yoktur.
İsa Yüksel; gelecek dönemin çalışma kadrosunu kurmakta zorluk çekmeyecektir. Yeter ki makul düşünsün. Kamuoyunda siyasi karşılığı olan isimleri öne alsın. İlçemizin sevilen kişiliklerini öncelesin. 
Salt AK Partili olmasına bakmadan yönetimi tabana yayabilsin. AK Partinin kuruluş aşamasında nasıl ki her kesimden isimler yer almıştı yönetim kadrolarında, ilçe yönetiminin oluşmasında da aynı kriterleri uygulasın. 
Zaten uyumlu çalışacak olan bir yerel yönetim ve milletvekili var. Yönetim kurulunu da bu uyumu gösterecek isimlerden oluşturduğunda en büyük hizmeti Fatsa’ya yapacaktır. 
İsa Yüksel’den bunu bekliyoruz… 
Başarılar diliyoruz…
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde