28 Nisan 2024

DUYARLI DOSTLARIMIZ

  • PDF
 
İçimizde duyarlı, memleket sevdalısı insanlarımız yok mu?
Tabii ki var. 
Memleketin başı ağrısa; duyarlı, memleket sevdalısı olan yurttaşlarımızın kesinlikle yürekleri yanmakta.
Memleket grip olsa; duyarlı, memleket sevdalısı olan yurttaşlarımızın kesinlikle ciğerleri parçalanmakta.
Memleketin damarları tıkansa; duyarlı, memleket sevdalısı olan yurttaşlarımızın kesinlikle kan kaybından komalık olacaklarına tanık oluruz.
Bu derecede tepki gösterenlerimiz var. Yaşadığı kentin geri kalmışlığından haklı olarak ciddi manada şikayetçi olanlarımız var. Güzel işleri taktir edenlerimiz var. Eğriye eğri-doğruya doğru diyebilecek cesareti ortaya koyanlarımız var. Daha doğrusu ortak paydalarda doğru tepki gösterenler var. Her şeyin çıkar ve menfaatten ibaret olmadığını cesaretle savunanlar var. 
Geçen hafta bu köşede “FATSA ÇOK GERİ KALIYOR” başlıklı bir yazı yazdım. 
Pazartesi günü bizzat gazeteye ziyarete gelen, telefonla teşekkürlerini ve cesaretli yazılarımızdan dolayı tebriklerini bildiren onlarca memleket sevdalısı okuyucularımız var. 
Memleketin kalkınması açısından tüm kurum ve kuruluşların dayanışma içinde olması gerektiğini beyan eden esnaf dostlarımız var. 
Bu duyarlılık tabii ki biz basın mensuplarını olumlu etkiliyor. 
Arkamızda memleket sevdalısı insanların olduğunu hissettiriyor. 
Yalnız olmadığımız bilincini pekiştiriyor. 
Bu dayanışma, bu duyarlılık, bu denli memleket sevdası bilinci ve hassasiyeti çoğaldıkça, biz basın olarak daha fazla performans göstermeye muktedir olacağız. 
Özellikle ziyaretimize gelen ve isimleri bizde saklı olan, telefonla ulaşan duyarlı esnaf dostlarımıza da biz teşekkür ediyoruz. Sizlerin manevi destekleri oldukça biz Fatsa’mızın sorunlarını dile getirmekten geri durmayacağız. 
Memleket bizim, burada biz yaşıyoruz. O halde daha yaşanılır bir Fatsa’nın oluşmasında hep birlikte olacağız, ortak paydalarda buluşacağız. 
Saygılarımızla…
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde