29 Nisan 2024

ÇEVRE YOLU VE ORGANİZE SANAYİNİN BÜYÜMESİ

  • PDF
Fatsa çevre yolu proje ihalesi iptal edildi.
Neden?
Maliyet üzerinde teklif verildiği için.
Bu bilgiyi Ergün Taşçı verdi.
Bu iptalden mütevellit işin iki ay gecikmeye uğrayacağı beyan ediliyor. 
Ergün Taşçı, işin üzerinde ciddiyetle durduğunu söylüyor. Bu tavrı sevindirici. Umarım başarır.
Ergün Taşçı’nın çevre yolu ve organize sanayi bölgesi yatırımlarında öncü olabilmesi ve bu yatırımların önünün açılmasını sağlayabilmesi kendisinin büyük başarısı olarak tarihe geçer. Ancak işin sekteye uğraması halinde Ergün beyin siyaseten anılması negatif olguya sebep olur. Ne yapıp yapıp bu iki yatırımı büyütmesi gerekir.
Çevre yolu projesinde tek başına değil. Çünkü bu geçiş tüm Karadeniz bölgesinin meselesi haline dönüşüyor. Eğer Fatsa çevre yolu yapılmazsa trafiğin Fatsa’da tıkanacağının herkes farkında olmalı. Dolayısıyla Fatsa çevre yolu Karadenizli tüm siyasetçilerin meselesidir. Bu açıdan bakıldığında Ergün bey öncülüğünde Karadenizli tüm vekiller harekete geçirilebilir. Bu avantaj büyük bir şans. 
* * *
Fatsa Organize Sanayi Bölgemizin alanının büyümesi de çevre yolu kadar önemlidir.
İstihdam sağlanması açısından olmazsa olmazlarımızdandır. Yatırım programına alınması önemli bir başlangıçtır. Bu adımın devamının gelmesi kaçınılmazdır. 
İşte burada da Ergün Taşçı’ya iş düşmektedir. İktidarın bir milletvekili olarak Fatsa’nın hayati sorunlarının çözümü için uğraş göstermelidir. 
Başarılı veya başarısızlık halinde siyasi karşılığını bulacaktır. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde