29 Nisan 2024

HİÇ Mİ CADDELERDEN GEÇMİYORSUNUZ, AYAKLARINIZ YERE BASMIYOR MU?

  • PDF
Fatsa belediye başkanı, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, (iktidar-muhalefet) parti ilçe başkanları, (iktidar-muhalefet) parti yönetim kurulu üyeleri, (İktidar-muhalefet) parti kadın ve gençlik kolları üyeleri, (İktidar-muhalefet) sivil toplum temsilcileri Fatsa’nın en uzun ve en kalabalık caddesi olan Reşadiye Caddesinden hiç geçmiyorlar mı acaba? 
Yaklaşık 20 günlük kar ve yağmur yağması neticesinde bu caddenin ne halde olduğunu görmediler mi acaba? Olumsuzluklar bu caddeyle de sınırlı değil.
Ben bu saydığım saygın temsilcilerin “Yıldız Restoranın” önünden başlayıp Aybastı sapağına kadar olan alandan araçlarıyla bir geçmelerini talep ediyorum. 
Bir de yaya geçmelerini tavsiye ederim. 
Eğer bu cadde Fatsa’nın en can alıcı caddesi olması sebebiyle ilçeye yakışıyor mu, kendileri görsünler.
Geçenler bilirler… Araçla seyahat etmek gerçekten zor. Baştan sona kadar cadde kazılmış ve kasislerden araçların seyri mümkün değil. 
Kaldırımlar Allah’a emanet. Araç parkları, kazılar kaldırımları yürünmez hale sokmuş. 
Bu tablo Fatsa’nın genelinde var. 
Fakat bir altyapı çalışmasıyla karşı karşıyayız. Zira bu çalışma, dönemsel ve mevsimsel olgularla da örtüştürülmeli. Eğer önümüz kış ise kazı çalışmalarına ara verirsiniz. Hatta kazı yapılan alanları kış gelmeden kapatırsınız. 
Görüyoruz ki; planlama böyle yapılmıyor. Kazılıp bırakılıyor. Kış mı geliyor, yağmur mu yağıyor kimse oralı değil.
Yukarıda sıraladığım ilçemizin saygın temsilcileri; hiç mi görmezsiniz bu olumsuzlukları? Hiç mi bir çift sözünüz olmaz yaşananlara? Var da konuşamaz mısınız? Veya ileriye dönük siyasi ikbal hesaplarınıza zarar mı gelir?
Gazetecilere sitem edersiniz ya!!! Niye yazmıyorsunuz diye.
Bir çift söz de sizden beklenmez mi?
Hadi diyelim ki muhalefetin sözü dinlenmiyor. İktidar partisi başkanı ve temsilcileri hiç mi görmüyor bu çarpıklıkları. Kendi partilisi olan yerel yönetime bir öneri getiremiyorlar mı? “Nedir kardeşim bu memleketin altyapı meselesi” diyemezler mi? 
Biraz duyarlılık gösterin, etrafımızı görün lütfen. 
Korkmayın, doğruları söylediğinizde gelecek ikballerinize zarar vermiş olmazsınız. Kaldı ki; bu söylemlerinizi kamuoyu ile paylaşırsanız destekçileriniz çoğalır. 
Kafanızı kaldırıp bir bakın etrafınıza… Söylenecek çok şey bulursunuz. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde