29 Nisan 2024

YANSIYAN 3 FOTOĞRAF, HİZMETLERE HANGİ ÖLÇÜDE SİRAYET EDER?

  • PDF
Geçen hafta içinde 3 anlamlı fotoğrafla karşı karşıya kaldık. 
Bu fotoğraflar en üst düzey resmi kişiliklerden yansıdı.
Fotoğraflar resmi kişiliklerden yansıyınca; yansımanın ciddiyetine binaen “içerikler” Ordu ilimiz adına sevindirici olmalı. 
Ancak yansıtılan bu içerik ilimizin beklediği hizmetler açısından karşılık bulacak mı?
Bizim bakış açımız kapsamında vaat edilenler önemli. Dolayısıyla fotoğraflar çekildiği alanda kalıp, geniş kitlelerin beklentilerine yanıt olmayacaksa verilen fotoğrafın kapalı mekanlarda kalacağı kesindir. 
Verilen fotoğraflar Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ı resmediyor. 
Üçüncü fotoğrafta da AK Parti Ordu milletvekilleri, başbakan ve belediye başkanı meclis kulisinde toplu halde servis edilmiş.
Görüşmelerin detayları Enver Yılmaz’ın beyanları olarak sosyal medya, yazılı ve görsel medyada yer aldı.
Enver Yılmaz’ın görüşmelere ilişkin beyanlarını okuduk. Olumlu gelişmelerin yaşanacağına olan inancımız pekişti. 
Ordu ve Fatsa çevre yolları, hava alanı çevre düzenlemesi, yeni Ordu stadyum, Ordu şehir hastanesi, Ünye limanı, Gölköy ve Korgan il bağlantı yolları çalışmalarının Cumhurbaşkanımız tarafından ciddiyetle takip edildiğini öğrendik.
Zaten bu yatırımlar genel bütçe yatırımları. Ankara merkezli yatırımlar. Projelerin takip edilip hızlı ivmeler kazanması Ordu halkını fevkalade mutlu eder, edecektir.
Bakınız; cumhurbaşkanımızın artık icraatın başı gibi hizmetleri takip ediyor. Yatırımları yönlendiriyor. Tek başlı ve tek yetkili bir sistemin gidişatının temellerini atıyor. Bu duruma anayasal değişiklikle hukuki boyut kazandırıyor. 
Enver Yılmaz’ın beyanlarında referandumla alakalı bir cümlede; “… Yeni Anayasa’ya referandumda yine bir rekora imza atarak destek vereceğimizi ilettik ...” diyor.
Ordu seçmeni AK Partiye zaten yüzde 65’lere varan oranlarda destek vermekte. Referandum oylamasında da yeni bir rekor düzeyde oy desteği verileceği sözü vermek, siyasi şahsiyetlerin iddia edebilecekleri bir gerekçe olabilir. Geçmişi analiz ederek, geleceği tahmin etmek zor olmasa gerek. Çünkü bu destekler bir anlamda yapılan hizmetlerle alakalı. Demek ki; Ordu seçmeni AK Partinin yaptığı hizmetlerden memnun olmalı ki her seçimde oy desteğini arttırarak sürdürmekte.
Tabidir ki; süreçler, ihtiyaçlar, beklentiler durağan değil. Her yeni gün her yeni başlangıç yeni beklentilerle doğuyor. 
Ordu’muzun geneliyle birlikte hizmetlerin gelişmesi siyasal ayrımsız tüm halkımızın beklediği olgulardır. İş başında olan iradeler tabii ki hizmet yapmak için varlardır. Halkımız da doğru yapılan hizmetin destekçisi olmalıdır. 
Bu bağlamda Ankara’dan yansıyan fotoğraflar önemlidir. Bu yansıma hizmetlere de sirayet ettiğinde halkımız mutlu olacaktır.
Enver Yılmaz dememiş miydi “Butik Kent” olacağız diye.
Ordu insanı bu vaatler gerçekleşsin ister. 
Fotoğraflar güzel, hizmetler güzel, Ordu’muz güzel, halkımız mutlu olduktan sonra gerisi teferruattır. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde