18 Nisan 2024

NEDEN?

  • PDF

           Neden bu ülkenin sorunları yıllardır çözülmüyor?

           Çözülemiyor mu?

           Veya çözülmek mi istenmiyor?

          Yıllardır kaos’tan besleniyoruz. Bütün Avrupa hatta Dünya’nın birçok ülkesi sanayi devrimini tamamlayarak gelişmesini sürdürürken, biz ülke olarak bir arpa boyu kadar yol alamamanın dayanılmaz yoksulluğu içindeyiz. İktidarın sadece günü kurtarmaya yönelik hamleleri nedeniyle bir türlü gelişmeye fırsat yaratamıyoruz.

          TV kanalların da koca koca adamlar her gün seviyesizce kavga ederek siyaset tartıştıklarını zannediyorlar, aslında ülke insanını ayrıştırarak böldüklerinin farkında bile değiller.

          Her gün ulusal kanallar da açık oturumlar yapılıyor, bazı gazeteciler ve sıfatlarına siyaset bilimci koydukları tipler, kadrolu eleman gibi sürekli TV’ler de boy gösteriyorlar ve iktidar dururken muhalefeti tartışıyor CHP’yi ve İYİ PARTİ’yi eleştiriyorlar.

         Siz bu ülkede her gün siyaset konuşulmasından sıkılmadınız mı? Yalan dinlemekten bıkmadınız mı?  Ülke ekonomisini Dünya da ilk on ekonomi arasına sokacağız masalını dinlemekten yorulmadınız mı? Bu ülkede kimsenin sorunu yokta sadece siyasetçilerin ve ülkeyi yöneten saray’ın iktidarda kalma sorunlarımı var.

  • Bu ülkede neden TV kanallarında ÇİFTÇİLERİN durumu tartışılmaz.
  • 3 tarafı denizlerle çevrili ülkemizde neden dünyanın en pahalı balığını tüketiyoruz ve neden balık ithalatı yapıyoruz sorusu asla sorulmaz.
  • Eğitim sistemimizin neden defalarca değiştirilmek zorunda kalındığını ve çocuklarımızın nasıl geleceklerinin heba edildiği konuşulmaz.
  • Bu ülkede neden ESNAF ODALARI başkanları ekranlara çıkarak esnafın durumunun içler acısı halini anlatmaz.
  • Bu ülkede neden YÜKSEK ENFLASYON, YÜKSEK VERGİLER konuşulmaz, YÜKSEK ÖTV ler gündeme getirilmez.
  • Tarım ülkesi olan ülkemizin neden ithalat canavarına dönüştüğü konuşulmaz.
  • Sendikacılar neden sadece ücret artış zamanlarında ortaya çıkarak görüntü verirler, neden diğer zamanlarda ekranlara çıkarak ne olacak bu işçi ve memurların hali diyerek yönetenlerden hesap sormazlar.
  • Fakir fukara garip gureba diye iktidara gelenler  bu ülkenin % 50’sinin ASGARİ ÜCRETE mahkum Ettiği Türkiye’yi  neden konuşmaz.

        Neden bizde demokratik ülkeler gibi gerçek açık oturumlar yaparak halkın bilinçlenmesine yukarıda saydığım gerekçelerle yardımcı olmuyoruz? 

        Sorulması gereken o kadar soru varken biz neler yapıyoruz? Sadece bir adamın konuşmasını dinliyor derdiyle dertleniyoruz. NEDEN?

        Demokrasiyi sadece seçim günleri gidip oy vermek mi zannediyorsunuz? Neden sorular sormuyorsunuz?

        NEDEN size şükredin diyenlere hadi oradan demiyorsunuz?

        Bu ülke her gün RTE’yi dinlemek ve izlemek zorunda mı?

       NEDEN?

 

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde