27 Nisan 2024

SURUÇ KATLİAMININ GİZLİ İÇ YÜZÜ

  • PDF

Suruç’ta kahpe saldırı, Türkiye’de artık hiç kimsenin can güvenliğinin kalmadığını çok acı bir biçimde ortaya koymuştur.

            Bunlar Esad-ı devirmek için Suriye’ye demokrasi getireceklerdi ve haftalar içinde Şam-a gidip namaz kılacaklardı…

            Kendi hallerine bakmadan, kendilerini dev aynasında görüp, kibir abidesi gibi ortalıkta dolananlar bölgede oyun kurucu olacaklardı ki…

            Kendileri ise terör örgütünün oyuncağı oldular.

            Suruç’ta gencecik insanların  parçalanarak can vermesi Türkiye’nin  yüreğini yaktı. Bunlar sadece konuşuyorlar…

            Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan,"Bu vahşeti işleyenleri şahsım ve milletim adına kınıyorum "Terörün dini yoktur, ırkı yoktur, milleti yoktur, vatanı yoktur" demektedir. Her terör olayından sonra söylenen klişe sözler.

            Başbakan Ahmet Davutoğlu , Bu saldırı karşısında herkesin omuz omuza vermesi gereken bir andayız.Dört genel başkan bir araya gelerek ortak bir deklarasyona imza atması lazım.

            Sanki omuz omuza verilince,ortak deklarasyona imza atınca terör şıp diye kesilecek mi?

            İçişleri bakanlığı, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan böyle saldırılara karşı herkesi kenetlemeye çağırıyoruz

            Bunların hepsi klasik laflar…

            Türkiye’de istihbarat servisleri derin uykularda. Polis istihbarat, Jandarma istihbarı, Genel Kurmay istihbaratı ve MİT

            Suruç’a giden katliama uğrayan gençleri didik didik arıyorlar, Şanlıurfa’da İŞİD militanları var mı? diye soran gazeteciler için vali bey "Bunları alın" diye Polis ağzıyla talimat veriyor.

            Ama etrafı duvarla çevrili belli bir alanda yapılan toplantıya canlı bombanın girmesini ve kendisini patlatmasını engelleyemiyorlar

            Suruç’ta bomba patlamasından daha vahimi, bomba patlamasına hiç kimsenin hayret etmemesidir. Çünkü AKP’nin basiretsizliği yüzünden, batı sınırlarımız gibi, Güneydoğu sınırlarımız da dingonun ahırına döndü. Kaçınılmaz sonucudur.

            Ege adalarımıza bayrak açıp, silah yığarlarken, gıkını çıkaramazsan…Süleyman Şah türbesinin sandukalarını sırtlayıp sıvışırsan…"Biji Obama"diye slogan atan peşmergelerin, başka gün yokmuş gibi, inadına tam 29.Ekim de topraklarımızdan Suriye ye geçmesine izin verirsen.. Mit tırlarını o tarafa gönderip, 2 milyon Suriyeliyi bu tarafa geçirirsen.. Musul konsolosluğu kepazeleğini unutturup, Reyhanlı katliamının üstünü örtersen…

            Suruç Sürpriz midir?

            Memleket sahipsiz konuma gelmiştir.Asrın liderinin açtığı yarayı asırlarca kapatamaz Türkiye…

            Sınırlarımız yol geçen hanına döndü.Her yerde yerli ve yabancı teröristler cirit atıyor.

            Güvenlik sıfır,asayiş de..

            Başbakan Davutoğlu’nun "sıfır sorun" derken herhalde bunu demek istedi. Sıfır sorun derken, cehennemin alevlerine döndük.

            AKP yönetimi, sebebi anlaşılmayan bir kin ve nefret duyduğu Suriye lideri Esad-ı devirmek için sınırlarımızı silahlı teröristlere açınca  olanlar oldu. İşte ülkemizin geldiği hazin nokta bu.

            Kan,ölüm,cinayet,ve vahşet..

            İŞİD teröristlerinin Türkiye’de  kanlı eylem yapacağı aylardır yazı4lıp çiziliyordu. Bizimkiler ise mışıl, mışıl uyuyordu.

            Suruç katliamının sorumlusu içti ve dışta bellidir.Katiller her on yılda bir isim ve yüz değiştirip,karşımıza çıkıyor.Biz bunu yüz kez yaşadık. Dün yaşadığımız  katliamların sorumlularını yüksek sesle dile getirdik.Politikaların  yanlışlıklarından bahsettik.Allah bir daha bu millete çocuklarımızın öldüğüne,öldürüldüğüne,ölümlerini seyrettirmeye tanıklık ettirmesin.Kalın sağlıcakla.

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde